VALIKKO
2.5.2017 14:09

Pitkäksi venynyt blogitauko ja aloittamisen vaikeus

Mikä siinä on, että kun kirjoitusväli kasvaa, niin kynnys aloittaa taas suurenee. On mennyt monta hetkeä, kun en ole edes muistanut blogini olemassaoloa ja sitten taas hetkiä, kun mietin, että pitäisi.

Ehkä se on tämä kasvava vatsa, joka on syönyt kaiken ylimääräisen energian. Jokakeväistä sisustuspuuskaakaan ei ole tullut, vaan kotona nurkat ovat pysyneet ihan samanlaisina, joten en oikein ole keksinyt mitään kirjoitettavaakaan. Niin, meille tulee siis vauva. Neljäs lapsi, huh.. Ja virallisesti olemme sitten ilmeisesti suurperhe. Puoliväli on nyt ohitettu, ja hyvin on mennyt. Välillä ei edes muista kasvavaa ihmisenalkua mahassa, kun on koko aika niin paljon kaikkea, ja sitten toisinaan ei taas malttaisi odottaa, että näkee uuden tulokkaan. Tähän mennessä aika on kuitenkin mennyt niin nopeasti, että luultavasti vauva on sylissä nopeammin kuin ehtii edes tajuta. Siihen saakka pitää yrittää nauttia tästä raskaanaolosta vaikka se toisinaan vaikeaa onkin.

Kevään ja kasvavan valon ja lämmön määrän mukaan, myös peukaloni on alkanut taas vihertää. Selailen usein Pinterestiä etsien inspiraatiota pihaa varten ja odotan jo malttamattomana, että pääsen taas istuttamaan uutta.

Myös kiinnostus erilaisia ruokia kohtaan, on taas herännyt ja olenkin tehnyt paljon uusia ruokakokeiluja, en vain ole saanut aikaiseksi kuvata niitä. Voisinkin yrittää saada tänne blogin puolelle enemmän ruoka-aiheita, jos niistä olisi inspiraatiota jollekin muullekin.

Taas kerran siis yritän parantaa tapani, ja kirjoitella useammin.

Mukavaa toukokuun ensimmäistä viikkoa juuri sinulle!

Kommentit

  • Sanna

    Onnea kasvavasta vatsasta! 🙂 Samoja kokemuksia – palasin viikonloppuna blogin pariin, ajattelin, että edellisestä postauksesta on muutama viikko. No ei ollut, vaan pari kuukautta. Joskus elämä vain vie mennessään! Toivottavasti saadaan bloggausvaihde päälle! 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.