VALIKKO
6.7.2018 11:55

Porin Asuntomessut 2018

Tänään avaututuivat ovet vuoden 2018 Asuntomessuille Poriin. Porin Karjarannassa on nähtävillä 28 vastavalmistunutta pientaloa, jotka tarjoavat varmasti jokaiselle jotakin. Dekon messulehti ilmestyi viime viikolla, ja se tuli selattua läpi jo moneen kertaan. Tänä vuonna omiksi suosikeiksi nousivat Talo Haltiatar sekä vanhasta talonraunioista korjattu Bunkkeri. Nämä ovat varmasti myös ne eniten medioissa esillä olleet kohteet. Joka vuosi messutalojen joukosta on noussut myös joku hiljainen edustaja, joka ei ensivaikutelman perusteella ole sytyttänyt, mutta vierailun aikana saanut ihastumaan. Toivon, että tänäkin vuonna löytyy joku tällainen helmi.

 

 

Kohde 26 Talo Haltiatar

 

Talo Haltiatar tekee vaikutuksen jo erikoisella ulkoasullaan, ja myös sisätiloissa yhdistetty puu sekä musta näyttävät ainakin kuvien perusteella ihanalta. Innolla odotan, miltä lopputulos näyttää paikanpäällä.

 

Porin asuntomessujen kohde nro 26 Talo Haltiatar. Kuva: Tomi Glad

Porin asuntomessujen kohde nro 26. Talo Haltiatar. Kuva: Tomi Glad

 

Porin asuntomessujen kohde nro 26. Talo Haltiatar. Kuva: Tomi Glad

 

Porin asuntomessujen kohde nro 26. Talo Haltiatar. Kuva: Tomi Glad

 

 

Kohde 16 Bunkkeri

 

Bunkkeri on 1930-luvulla rakennettuun Shellin asuin- ja hallirakennukseen kunnostettu asunto. Talo uusi ilme on Juha Heinon käsialaa, ja hän on kunnostanut talon omaksi kodikseen. Talo näyttää ulkoapäin niin hyvältä, että odotan paljon myös sisätiloilta.

 

Porin asuntomessujen kohde nro 16. Bunkkeri. Kuva: Tomi Glad

 

Porin asuntomessujen kohde nro 16. Bunkkeri. Kuva: Tomi Glad

 

 

Kohde 18 OPn kotoisa

 

Kohde 18 OPn kotoisaan ihastuin myös kuvien myötä. Modernia funkkistyyliä edustavan talon sisustus näytti todella raikkaalta, joten tämän haluan nähdä myös ihan livenä.

Porin asuntomessujen kohde nro 18. OPn Kotois . Kuva: Tomi Glad

 

Porin asuntomessujen kohde nro 8. Jukkatalon Voima. Kuva: Tomi Glad

 

Porin asuntomessujen kohde nro 18. OPn Kotoisa. Kuva: Tomi Glad

 

Itse lähden messuille katselemaan uniikkeja ja innovatiisia ratkaisuja, joita mahdollisesti pystyisi toteuttamaan myös omassa kodissa. Myös pihat ovat olleet joka vuosi itselle se juttu, joita mielelläni katselen. Toivottavasti tänä vuonna löytyy jotain kivoja piharatkaisuja, joista saa ideaa omaankin pihaan.

Lisää messujuttuja ja parhaat kohteet luvassa siis vielä vierailun jälkeen.

Asuntomessut 2018 Porin Karjarannassa 6.7 – 5.8. Messut ovat auki päivittäin 10-18. Lisäksi muutama erikoisilta, jolloin luvassa esiintyjiä sekä messukohteet auki klo 21 saakka.

Aiotko vierailla asuntomessuilla tänä vuonna ja joko olet valinnut suosikkikohteesi?

 

Kaikki kuvat Tomi Glad asuntomessut.fi 

Kommentit

  • Minna Rajala

    Nämä oli kivoja tärppejä! Pitää katsoa, jos itsekin pääsisi käymään tänä vuonna! 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.