VALIKKO
2.8.2016 15:51

Seinäjoen asuntomessujen pihat: Osa 1

No niin, nyt niitä lupaamiani asuntomessukuvia viimein. Vielä tämän viikon on kohteet nähtävinä livenäkin Seinäjoella, joten sinnekin ehtii vielä ihastelemaan.

Asuntomessupostausten sarja alkaa pihoilla, joita sinne itse lähdin sisustusratkaisujen ohella katsomaan. Pihat olivat tällä kertaa positiivinen yllätys. Tuntui, että niihin oli panostettu enemmän kuin edellisvuosina. Aika samaa kaavaahan ne kuitenkin toistivat; luonnonkiviä, kuorikatetta ja istutusaltaita. Leikkimökkien ympäristöä oli kivasti mietitty eikä vain lätkäisty mökkiä johonkin pihan nurkkaan. Myös hyötypuutarhat sekä erilaiset pihapolut miellyttivät myös omaa silmääni. Koska pihakuvia tuli otettua yli sata, niin jaetaan nämä pihakuvatkin useampaan osaan.

Ja koska olen itse juuri tekemässä käytävää talon ympäri, aloitetaan niistä poluista, joita monessa kohteessa oli nähtävissä. Oli pitkospuuta, sepeliä, kivituhkaa, betonilaattoja ja liuskekiviä. Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut Asuntomessut

Itseäni miellytti erityisesti tuo sepelin ja betonilaattojen yhdistelmä. Yksinkertaisen kaunista ja luonnollista. Tällä hetkellä omassakin pihassa rakentuu uutta. Olemme kaivaneet talon viereen käytävää, joka johtaa etupihalta takapihalle. Ideana on laajentaa jo olemassaolevaa sokkelin vierustan sepeliä ja asetella betonilaattoja askelmiksi. Mitä tästä tulee, selviää myöhemmin.

Mitäs tykkäsitte asuntomessujen pihoista ja poluista?

Kommentit

  • Anniina

    Kivoja polkuja. Ehdottelin juuri äidilleni, että tehtäisiin tulevalle mökillemme pitkospuut. Pitääpä näyttää sille tuo kuva 😉

     0
  • Kaija Ryynänen

    Nuo pitkospuut miellyttää kyllä mun silmää eniten. 🙂 vielä kun olisi talo minkä ympärille sellaiset laittaa. 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.