VALIKKO
29.7.2018 16:32

Asuntomessut 2018: Sievitalon Kultakoivu – loft-talo joen rannalla

Sitten vielä viimeinen taloesittely Asuntomessuilta. Tämäkin kohde on ollut vähemmän esillä ennakkoon ja ihastuin kotiin sisäänastuessa. Kyseessä on Sievitalon Kultakoivu. Loft-tyylinen talo, johon tulvi valoa isoista ikkunoista. Talo sijaitsee aivan Kokemäenjoen rannalla, joten näymät ikkunoista olivat upeat. Alakerrasta löytyi kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen sekä saunan lisäksi yhtenäinen oleskelu- ja ruokailutila, ja ilmavat portaat johdattivat yläkertaan, jossa oli kolme makuuhuonetta sekä aula. Tykkäsin tämän talon pohjaratkaisusta kovasti. Ei turhia seiniä, ja valo kulki läpi asunnon. Puolikas yläkerta mahdollisti korkean kattokorkeuden olohuoneeseen sekä ruokailutilaan. Mattamustat keittiönkaapit, nahkavetimet sekä punertava taustaseinä sopivat kauniisti yhteen.

 

 

Sisustuksessa oli kivasti yhdistetty skandinaavisuutta, modernia sekä boheemia tyyliä. Rottinki, nahka sekä juutti oli saatu istumaan muovisten huonekalujen kanssa. Kylpyhuoneessa laatat oli perinteisestä poiketen laitettu kulmittain, ja se toi kivasti särmää pesutiloihin. Tämän kohteen sisustuksesta vastasi LB Designin Linda Baki.

 

 

Pihalla pidin kerrostetusta terassista, josta kasvoi puu sekä istutustlavoista ja raudoitusverkoista tehdyistä tuista. Itselläni on myös kasvimaalle tekeillä raudoitusverkosta tuki herneitä varten, ja tästä sain uutta ideaa, kuinka saan sen toteutettua.

 

 

Tämä talo oli toinen asuntomessujen yllättäjistä, mutta täytyy myöntää, että muistin kohteen vasta kun aloin selaamaan ottamiani kuvia. Kohteessa oli paljon hyvää, kauniita yksityiskohtia ja hienoja ideoita, mutta se ei kuitenkaan saanut aikaiseksi sellaista vau-efektiä, että kohde olisi jäänyt mieleen.

Tässä oli esiteltynä muutama mieleenjäänyt kohde messuilta. Lisäksi pidin talo Haltijattaresta sekä OP:n Kotoisasta. Vielä olisi esiteltävänä muutama pihaidea asuntomessuilta. Sisustuksen lisäksi pihat ovat nimittäin itselleni paikkoja, joista haen ideoita omaankin pihaan.

Asuntomessuilla pyörähtää huomenna käyntiin viimeinen viikko!

Ja tuntuu, että vastahan ne alkoivat. Eli, jos mielit messuille, niin nyt kannattaa viimeistään lähteä Poriin. Messut avoinna 5.8 saakka.

 

Tutustu myös näihin asuntomessujen kohteisiin:

Asuntomessujen ehdoton helmi on Bunkkeri

sekä

Asuntomessut 2018: Fiskarhedenvillan Pohjanvalo on rohkeasti erilainen

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.