VALIKKO
26.4.2016 16:29

Sitruunapasta

Mä olen tänä keväänä innostunut pastoista ihan kunnolla. Avokadopastan maistaminen sai aikaan sen, että piti alkaa etsimään muitakin hyviä reseptejä. Ja koska se avokadopasta maistui niin hyvältä, päätin kokeilla myös toista Hanna G:n sivuilta löytyvää pastaa.

Sitruunapasta

Tällä kertaa kokeilevassa keittiössä siis sitruunapasta ala Hanna G. Sitruuna löytyy sopivasti huhtikuun satokausikalenteristakin, joten nyt on hyvä aika kokeilla tätä reseptiä. Ja taas kerran oli tosi hyvää ja helppoa. Pasta oli kivan raikasta ja täyttävää. Viiniä ei ole aikaisemmin tullut ruuanlaitossa juurikaan käytettyä, mutta tämän jälkeen tulee varmaan enemmän käyttöön. Vähän tuunattiin pastaa lisäämällä joukkoon kanaa, ja menee tosiaan hyvin niin kanalla kuin ilmankin. Suosittelen kokeilemaan, jos vaan sitruunan mausta tykkää. Kannattaa tutustua myös Hannan blogiin, josta löytyy pastalista. Sieltä vaan valitsemaan suosikkiaan.

SitruunapastaSitruunapasta Sitruunapasta Sitruunapasta Sitruunapasta Sitruunapasta Sitruunapasta

En ala kopioimaan reseptiä enää tänne, koska tuolta Hannan blogista hyvä ja kattava ohje jo löytyy, joten menkää ja katsokaa se tästä.

Maistuvaa viikonjatkoa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.