VALIKKO
24.2.2016 20:01

Taiteilua trapetsilla

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Voimistelutuote

Suomen Voimistelutuote

Meidän lastenhuoneessa temppuillaan taas. Nyt mukaan on tullut trapetsi, ja entistä hurjemmat temput. Meillä oli mahdollisuus päästä kokeilemaan Suomen Voimistelutuotteen trapetsia, ja tästäkös lapset innostuivat. Suomen Voimistelutuote on vuonna 2011 perustettu yritys, joka valmistaa puolapuita, voimistelurenkaita, trapetseja sekä voimisteluliinoja. Tuotteet ovat kotimaisia, myrkyttömiä, turvallisia ja laadukkaita, joiden on tarkoitus kestää aikaa ja käyttöä. Aikaisemmin kirjoitinkin jo puolapuista sekä voimistelurenkaista, jotka tilasimme joululahjaksi. Niistä voi lukea täältä.

Suomen Voimistelutuote

Trapetsin saimme siis Suomen Voimistelutuotteelta blogiyhteistyön merkeissä. Trapetsi saapui meille pari viikkoa sitten. Aluksi vaihtelimme renkaiden ja trapetsin paikkaa, mutta viikonloppuna saimme porattua uudet reiät kattoon, ja laitettua trapetsille ihan omat koukut. Ja voi että se on kiva. Yhtä kiva kuin renkaat, jopa vähän kivempikin. Sillä voi keinua, tasapainoilla, roikkua, tehdä voltteja. Aikuiset voivat vetää leukoja (jos käsissä riittää voima) tai innostua temppuilemaan lasten lailla (siinä kyllä saa nopeasti lihakset kipeäksi ja jalat mustelmille.)

Suomen voimistelutuoteSuomen VoimistelutuoteSuomen Voimistelutuote

Laitoimme puolapuut, trapetsin ja renkaat peräkkäin lastenhuoneeseen, ja temppurata on valmis. Ensin kiivetään puolapuille, sieltä hypätään trapetsille ja trapetsilta renkaille roikkumaan. Katsotaan miten tämä rata vielä taitojen karttuessa kehittyy. Renkaat ja trapetsi ovat lasten suosiossa, ja koska paikkoja on kaksi ja lapsia kolme, voitte kuvitella mikä tappelu huoneessa välillä on, kun kaikki haluavat niillä olla tietenkin yhtä aikaa.

Suomen VoimistelutuoteSuomen Voimistelutuote

Jos jotain kehitettävää pitäisi keksiä, niin ne olisi nuo trapetsin ja renkaiden narut. Ne kun ovat niin pitkät, että jos renkaat ovat ylhäällä, vapaisiin naruihin sotkeutuu helposti. Tällä hetkellä olen sitonut ylimääräisen narun kuminauhalla, mutta siihen kun keksisi vielä jonkun helpon ja yksinkertaisen systeemin.

Suomen VoimistelutuoteSuomen VoimistelutuoteSuomen Voimistelutuote

Nyt on muuten suojavarusteetkin melkein kunnossa. Löysin kaapista tuollaiset fleecepeitot, joilla ei ollut mitään funktiota. Ne sopivat mielestäni kivasti lastenhuoneeseen. Vielä kun saisin aikaiseksi ommella noista sellaiset suojukset, jotka pysyvät patjan suojana paremmin. Patjat on kätevä pinota puolapuiden alle, kun niitä ei käytetä ja lastenkin on helppo ne levittää trapetsin ja renkaiden alle, kun haluavat. Mietin myös tätä Ikean jumppamattoa, mutta koska en nyt lähiaikoina pääse käymään Ikeassa, niin nämä patjat saavat kelvata.  Ainut haittapuoli näissä peitoissa on se, että fleece imee kaikki pölyt, roskat, hiukset ja karvat tehokkaasti itseensä. Onkohan olemassa jotain ainetta, jolla tätä ominaisuutta saisi poistettua?

Suomen Voimistelutuote

Voin kyllä suositella voimisteluvälineitä kaikille. Meillä niistä ovat tykänneet kaikki. Naapuruston lapsetkin ovat käyneet testaamassa, ja hyvin on leikit sujuneet isommallakin lapsiluvulla.

Suomen VoimistelutuoteSuomen VoimistelutuoteSuomen VoimistelutuoteSuomen Voimistelutuote

Kiitos Suomen Voimistelutuotteelle mahdollisuudesta päästä testaamaan trapetsia.

Suosittelen tutustumaan tuotteisiin nettisivuilla www.voimistelurenkaat.fi, josta saa kätevästi tehtyä omankin tilauksen.

Myös facebookista, www.facebook.com/voimistelurenkaat, löytyy paljon arvontoja, joissa on mahdollisuus voittaa voimistelutuotteiden lisäksi muitakin huikeita palkintoja. Tai jos ei onni suosi arvonnoissa, kannattaa käydä katsomassa Suomen Voimistelutuotteen ajankohtaiset tarjoukset.

Kommentit

 • Jenni

  Eikä! Oikeasti nää on niin koukuttavan hyviä testipostauksia että mun on kohta pakko alkaa keksiä paikkaa meidänkin kotiin yhdelle sun toiselle jumppavermeelle (nimittäin jos lapset ei leiki ja roiku niin minä sitten 😀 ).

   0
  • Maria Korhonen

   Parasta on, ettei tarvitse edes liioitella yhtään. Nää on oikeasti niin kivoja, niin aikuisista kuin lapsistakin. Just miehen kanssa yks päivä puhuttiin, ettei harmita yhtään, kun tänä jouluna ostettiin monen pienen lahjan sijaan nämä lapsille. Ja äitinä on myös kiva katsoa, miten huima on taitojen kehittyminen lapsilla. 🙂 Suosittelen kyllä. Nuo puolapuuthan ei vie tilaa kuin seinältä, renkaisiin ja trapetsiin suosittelen eteen ja taakse kunnolla tilaa, että pääsee keinumaan itsekin 😉

    0
   • Jenni

    Joo ja kuvistahan sen näkee; oikeasti kaikilla on hauskaa! Yksi mahtavimpia asioita tuossa on just se, että nuo viihdyttää jokaista ikään ja kokoon katsomatta. Kyllä siellä on joulupukki kieltämättä hankinnoissaan ollut viisas 🙂 !

     0
    • Maria Korhonen

     Juu, ei tarvinnut lahjoa lapsia hymyilemään 😀 Äitinkin pitäisi vaan muistaa, ettei ole enää niin nuori ja notkea 😀 Hyvin on kyllä saanut omatkin lihakset kipeiksi noilla taiteillessa.

      0
 • Minsku

  Minkä kokoinen tuo teidän lastenhuone on?Trapetsi tai renkaat on ollut mielessä hankkia mut mietin vaan että onko ihan liian ahdasta leikkiä niillä jos laittaa ne 11neliön huoneeseen.

   0
  • Maria Korhonen

   Moi. Anteeksi, että vastaaminen on kestänyt. Ollaan oltu reissussa, niin en ole ehtinyt vastaamaan. Meidän lastenhuone on noin 14 neliöinen. Pituutta n. 5 m ja leveyttä n. 3 m. Meillä nuo trapetsi ja renkaat on tällä hetkellä peräkkäin tuolla huoneessa ja ihan hyvin mahtuvat olemaan. Jos renkaissa keinutaan, niin trapetsia nostetaan ylemmäs. Voin kyllä suositella molempia, on olleet kovassa käytössä meillä niin lapsilla kuin aikuisillakin 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.