VALIKKO
5.2.2018 16:33

#tb – lipastot kalanruotokuviolla

 

Näistä lipastoista ja niiden muodonmuutoksesta kirjoittelin aika tasan vuosi sitten, ja nyt ajattelin esitellä ne taas uudestaan, koska varmasti täällä on myös niitä, jotka juttuani eivät ole nähneet. Edellisen jutun, ja ohjeet lipastojen muodonmuutokseen pääset lukemaan täältä. Lipastot valmistuivat jo lähes kaksi vuotta sitten, ja tässä ajassa kalanruotokuvio on noussut sisustukseen yhä enenevissä määrin. Enkä ihmettele, miksi. Onhan tuo kuvio todella kaunis, ajaton ja sopii vaikka mihin. Seinään, lattiaan, olohuoneeseen, keittiöön, kylppäriin, laatikkoon, kaappiin, pöytään, ja Vantaan Asuntomessuilla sitä nähtiin sängynpäädyssäkin. Käyttökohteita siis löytyy. Jos itse rakentaisin tai remontoisin nyt, niin kalanruotokuviota näkyisi varmasti jossakin muodossa meidän kodissamme, luultavasti isona pintana lattiassa.

 

 

Tein muuten ylijääneistä tikuista myös kirjahyllyyn kaapinoven samaan tyyliin kuin nuo lipastojen laatikot. Ja koska erillistä siivouskaappia meillä ei ole, niin oven taakse on piilotettu imuri. Kaappi on kuin tehty sille, ja lisäksi se on helposti saatavilla, kun sitä meillä usein kuitenkin käytetään.

 

 

Nämä lipastot ovat kyllä osoitus siitä, että joskus parhaat ideat syntyvät yhtäkkiä, ja välillä kannattaa uskaltaa kokeilla myös vähän hullun kuuloisia ideoita, joihin ei vältämättä usko itsekään, lopputulos saattaa nimittäin yllättää. Nämä Ikeasta jo kymmenen vuotta sitten ostetut lipastot saivat tämän muutoksen myötä jatkoaikaa, ja tulevat säilymään meillä vielä vuosia.

 

 

Mukavaa viikkoa!

 

Seuraathan Kotitalosta -blogia myös Instagramissa sekä Facebookissa.

 

 

Kommentit

 • Nimetön Ansku

  Noi on ihanat ja loistava idea! Antaa kyllä kivasti ilmettä sisustukseen.

   0
 • Reetta

  Oon pian muuttamassa ja sun blogista nappaa sisustusvinkkejä ihan mahtavasti, täytyy vaan varoa, etten liikaa hurahda. Sisustusinnostus vie niin helposti mennessään! Tuo kalanruotokuvio on kyllä todella kaunis!

   0
  • Maria

   Kiitos Reetta <3 Ihanaa, että olet saanut inspiraatiota! Itsellä on vähän kausittaista tämä sisustusinnostus, nyt taas kevään ja valon tullen on ihana laittaa kaikkea uutta 🙂 Onnea uuteen kotiin!

    0
 • Minna Rajala

  Vau, todellakin toimii! Jotenkin todella raikkaannäköiset, ajattomat ja kauniit. Sopii tosi hyvin moderniin sisustukseen. Kurkkasin tuon diy-projektin ja huh, miten taitavasti toteutettu! Olisin kyllä luullut suoraan kaupasta ostetuiksi.

   0
  • Maria

   Voi kiitos Minna! Joskus tosiaan ihan hullut ideat saattavat käytännössä toimia vielä paremmin kuin oli ajatellutkaan. Tämä on yksi sellainen projekti, jonka lopputuloksesta ei ollut hajuakaan, mutta pakko oli silti kokeilla 😀

    0
 • Sukat hukassa

  Nämä on ihan supertaidokkaasti tehdyt! itse rakastan myös kalanruotokuviota, lattia olisi huippu ❤️

   0
 • Rosa

  Ihana! Jostain syystä olen alkanut itsekin lämpenemään vaalealle puulle sisustuksessa, kun aikaisemmin kaikki piti vaan olla valkoista ja harmaata…

   0
  • Maria

   Kiitos Rosa! Mulla kanssa alkanut pikku hiljaa väriä tulemaan sisustukseen. Itsellä osaksi ainakin vaikuttaa kauniit sisustuskuvat niin netissä kuin lehdissäkin. Jokin väri, jota ei ajattelisi ikinä tuovansa kotiin, onkin yhtäkkiä todella kaunis. Puu on kyllä yksi niistä, ennen maalasin kaiken puunvärisen piiloon, mutta nyt sitä on alkanut ilmestymään meille yhä enenevissä määrin 🙂

    0
 • Henriikka

  On hieno ajattelin kokeilla itsekin, mutta yksi kysymys tuli mieleen, onko kaapin oven alla mitään eli onko tehty vain noista tikuista?

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.