VALIKKO
27.7.2016 08:38

Terassin uudet ekotuolit

Kaupallinen yhteistyö: Ekokalu Stefi

En varmaan ikinä muistanut täällä kertoa, mutta se meidän alkukesästä aloittamamme etuterassi on valmis. On se ollut jo jonkin aikaa. Ja viime viikolla saatiin terassille myös vähän täytettä, kun Ekokalu Stefiltä saapuivat kaksi ekotuolia sekä lilli-rahi.

Ekotuolit

Ekotuolit ovat siis Eco Furnin valmistamia ekologisesti tuotettuja tuoleja, jotka on valmistettu pelkästään puusta ja hamppuköydestä. Paketin avattuani, sieltä siis ilmestyivät kasa narua sekä eri mittaisia puupalikoita. Melkoinen palapeli, joka pienen pohdinnan jälkeen alkoi kyllä avautumaan. Tuolien mukana tuli kasausohje ja yhden tuolin kasaamiseen aikaa kului vajaa tunti. Aluksi ehkä vähän hirvitti, että saanko tuolin kasattua oikein, koska olin kuullut sen olevan haasteellista. Alun jälkeen kasaaminen kuitenkin onnistui kivuttomasti ja olin positiivisesti yllättynyt sen helppoudesta.

Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit

Ja ovathan ne hyvät istua. Köysikiinnityksen ansiosta tuoli mukautuu istujan mukaan ja joustaa, toisin kuin ruuvikiinnitykset, joita useinmiten ulkokalusteissa käytetään. Lisäksi tuolin selkänojan saa säädettyä kahteen eri asentoon. Tykästyin myös Lilli-rahiin, joka sopii käytettäväksi niin rahina kuin pikkupöytänäkin.

Ekotuolit Ekotuolit

Meidän tuolimme ovat valmistettu lehtikuusesta. Itseäni miellytti tämä materiaali sen helppohoitoisuuden vuoksi. Lehtikuusta ei tarvitse käsitellä mitenkään ja muutamassa vuodessa se harmaantuu kauniisti. Terassimme on kuitenkin täysin avoin ja tuoli joutuu sään armoille, joten lehtikuusi materiaalina kestää sen parhaiten. Lehtikuusen lisäksi materiaalivaihtoehtoja ovat koivu, mänty, tammi sekä tervaleppä.

Ekotuolit

Myös tämän vuoden asuntomessuilla näkyi paljon ekotuoleja sekä niin ikään Eco Furnin valmistamaa pirttikalustoa, joka oli sekin aika kivan näköinen. Ensimmäisen kerran taisin törmätäkin kyseisiin tuoleihin juuri asuntomessuilla Jyväskylässä ja ihastuin jo silloin. Nyt kun vihdoin sain paikan, johon tuolit sopivat, niin olen kyllä erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Ekokalu Stefin kanssa.

Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit Ekotuolit

Suosittelen kyllä lämpimästi näitä tuoleja. Terassin lisäksihän näitä voi käyttää parvekkeella, laiturilla, takkahuoneessa, olohuoneessa tai vaikka saunassa muotolauteena. Olen minä nähnyt tuoleja myös veneissä ja kasaantaitettuna ne voi ottaa myös vaikka retkille mukaan. Melko monikäyttöisiä siis.

Meidän tuolimme siis saapuivat Ekokalu Stefin kautta, joka on yksi Eco Furnin jälleenmyyjistä. Ekokaluste.fi osoitteesta löytyy lisätietoa ekotuolien eri materiaalivaihtoehdoista sekä verkkokauppa, josta saa tilauksen tehtyä. Kalusteet toimitetaan matkahuollon kautta joko osissa tai valmiiksi koottuna.

Ekotuolit

Kunhan saan terassin ympärystä vähän siistittyä, niin laittelen lisää kuvia vielä koko terassista.

Mutta nyt nauttimaan helteestä, kun sitä vielä on!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.