VALIKKO
9.11.2019 10:56

Terassit harmaantuvat hiljalleen

Kaupallinen yhteistyö: Osmo Color

Tänne Keski-Suomeen tuli eilen kunnon talvi, lunta satoi vuorokauden aikana varmaan yli 10 cm kerros. Tähän väliin onkin hyvä palata vielä kerran syksyyn, joten tässä muutama kuva vielä syksyiseltä terassilta. Käsittelin siis terassit kesällä OrganoWoodin puunsuojalla. Jos et tiedä yhtään, mistä puhun, kurkkaa aikaisemmat postaukset aiheesta Terassit harmaaksi ympäristöystävällisellä OrganoWood puunsuojalla ja Terassinkäsittely OrganoWoodin puunsuojalla – plussat ja miinukset.

Harmaantumisprosessi on hyvässä vauhdissa, ja innolla jo odotan, miltä terassit näyttävät ensi keväänä lumien sulettua. Etuterassin sävyyn olen jo melko tyytyväinen lukuunottamatta muutamaa läikikästä kohtaa.

terassi harmaantuu kauniisti

 

Etuterassi on käsitelty OrganoWoodin puunsuojalla kauniin harmaaksi

Harmaan eri sävyt.

Harmaa puu ja betoni ja syksyinen maisema

 

Takaterassi on vielä harmaantunut melko epätasaisesti, mutta siellä nuo portaat ovat täydellisen sävyiset, juuri sellaiset kuin halusinkin.

 

Palaan näihin terasseihin vielä ensi keväänä, kun on aika alkaa laittamaan terasseja taas kesäkuntoon. Silloin toivottavasti olisi nähtävillä jo se lopullinen sävy.

Kiva, että olet vielä siellä, vaikka kirjoitustauko venähtikin taas pitkäksi. Palataan taas, toivottavasti tällä kertaa vähän nopeammalla aikataululla. Kotitalosta -blogi kannattaa ottaa seurantaan muuten Instagramissa sekä Facebookissa, päivittelen sinne lähes päivittäin kuvia, joten pysyt paremmin mukana jutuissa.

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.