VALIKKO
11.1.2017 17:50

Uudet ruokapöydän tuolit

Vihdoinkin sain otettua kuvat meidän uusista ruokapöydän tuoleista. Tai eivät ne kovin uusia ole, vanhin on 20-luvulta, mutta uusia meillä. Kahdesta mustasta wieniläistuolista ja niiden kunnostamisesta tein ihan oman postauksen, sen voi käydä lukemassa täältä.

Nämä kaikki tuolit olen siis ostanut tori.fin sekä facebook -kirppareiden kautta. Tavoitteena oli kerätä erilaisia tuoleja, jotka sitten kunnostaisin mieleisekseni. Ihan hyvän kokoelman sainkin kerättyä.

20-luvun Muuramen tuolin maalasin muuten paitsi istuinosan. Tuoli oli maalattu kirkkaansiniseksi, joten tässäkään tapauksessa ei tarvinnut miettiä, pilaako uusi maali tuolin. Tässä tuolissa ihastuin kuitenkin eniten tuohon istuinosan tähtikuvioon.

Kolme muuta tuolia sen sijaan on lähes alkuperäiskunnossaan. Ruskealle tuolille en ole tehnyt muuta kuin pessyt sen. Kahdesta valkoisesta wieniläistuolista poistin lohkeilevan maalin istuinosasta, ja nyt vielä mietin, mitä niille tekisin. Jätänkö tuollaiseksi kuluneeksi, maalaanko uudelleen valkoisella vai miltä ne näyttäisivät mustina? Tätä pohdin vielä, ja saavat nyt olla tuollaisenaan ainakin kesään saakka, jolloin pääsen ulos maalaaushommiin.

Mutta tässä tämä meidän sekalainen tuolikokoelma nyt on. Mielestäni keittiön ilme keveni kummasti, kun raskaat, mustat tuolit poistettiin. Nyt keittiö on jotenkin ilmavampi ja kevyempi. Edellisetkin tuolit vielä löytyvät varastoituina meiltä, enkä ole kiirehtinyt niiden myymistä, ennen kuin olen ihan varma tämän muutoksen pitävyydestä.

Tottakai uusi pöytäkin alkoi kummasti houkuttelemaan tämän muutoksen myötä. Miltä tuolit näyttäisivät vaikka pyöreän pöydän ympärillä? No mutta, toistaiseksi nykyinen pöytä saa kuitenkin jatkaa tehtävässään.

Mitäs pidät näistä uusista tuoleista? Oliko vaihdos mielestäsi onnistunut?

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa sekä Bloglovinissa.

Kommentit

  • Marika

    Onpa tosiaan kaunis tuo istuinosan tähtikuvio! Ja minusta nuo valkoiset wieniläistuolit näyttää tosi hyviltä ihan noin. 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.