VALIKKO
28.4.2016 09:10

Uusi H&M, löytöjä H&M Homen puolelta

Tänään aukeaa Jyväskylässä uusi H&M myymälä. Liike siirtyi Jyväskeskuksesta muutaman pykälän Kauppakatua alaspäin. Muuton yhteydessä saamme tänne Jyväskyläänkin vihdoin kauan odotetun H&M Homen.H&M

Eilen oli clubilaisilla mahdollisuus päästä tutustumaan uuteen liikkeeseen jo ennakkoon. Ja olihan sinne nyt mentävä. Itseäni kiinnosti erityisesti juuri tuo sisustamisen puoli, joten sieltä puolelta tuli myös kuvattua vähän ennakkofiiliksiä teille.

H&M H&M H&M

Ihanan raikkaita tekstiilejä ja tavaroita sieltä löytyikin. Itseeni teki vaikutuksen varsinkin nämä ihanat marokkolaishenkiset pussilakanat. Ja taas sinistä. Tämä mieltymykseni siniseen karkaa ihan kokonaan käsistä. Nämä olivat kuitenkin ihanan kesäiset.

H&M H&M

Lisäksi tykästyin tähän vilttiin, jonka olisin voinut ostaa meidän olohuoneen sohvalle, joka tällä hetkellä huutaa viltin kaipuuta.

H&M

Myös pyyhkeiden eri materiaalit miellyttivät niin näkö- kuin tuntoaisteja. Ihana vohvelikankainen pyyhe toi mieleen lapsuuden käsityötunnit, joten niissä olisi kivasti nostalgiaa. Olisi myös kiva päästä testaamaan, kuinka tuo kuivaa suihkun jälkeen. Se koulussa itsekirjailema, varmaan pefletiksi tarkoitettu, liina kun ei ikinä päässyt käyttöön asti.

H&M H&M

Ja entäs tämä pyyhe sitten. I-h-a-n-a! Ihanan kevyt.

H&M

Ja olihan siellä vaikka mitä. Yllättävän pieni tuo Homen puoli oli, mutta mahtuihan siihenkin määrään jo vaikka mitä kivaa. Loppujen lopuksi päädyin sitten ostamaan vaatteita vaan lapsille.

H&M H&M H&M H&M

Mutta tänään tosiaan avajaiset klo 11 alkaen. Joten sinne siis katsastamaan uusi valoisampi liike ja uudet tarjonnat.

Kommentit

  • Anniina

    Kävin tuolla tänään puolen päivän aikaan, mutta oli kyllä semmonen ryysis ettei oikein jaksanut katella 😀 Muhunkin iskee kaikki marokkolaishenkinen just nyt!

     1
  • Hanna Laine

    Itsekin kävin tuolla VIP-illassa. Taisin jopa pongatakin sinut, jos oikein tunnistin 🙂 Kotiosasto on ehdottomasti kiva lisä, vaikkakaan en nyt sieltä mitään hankkinut.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.