VALIKKO
21.12.2017 16:59

Uusi valaisin keittiöön – joululahja itselle

Meidän kohtaamisemme oli rakkautta ensisilmäyksellä. Heti, kun tapasimme, tiesin, että tuo minun on saatava. Muutama kuvahaku Googleen, ja siinä se oli – ja vielä alennuksessa, joten oli toimittava heti. Niinpä minä tilasin sen itselleni joululahjaksi, tokikaan en jaksanut odottaa aattoon saakka, vaan se on ollut paikallaan jo kohta kuukauden. Ja niin kuin kuvista näkyy, joku unohti joulusiivouksen yhteydessä pyyhkiä siitä pölyt.

Kyseessä on siis tosiaan meidän keittiön uusi valaisin, joka on ihana. Valaisimen näin ensimmäistä kertaa, kun kävin kuvaamassa tätä OPKK:n rivitalokohdetta. Valaisin jäi mieleeni, joten oli pakko alkaa selvittämään, mikä valaisin kyseessä oli. Montaa kuvahakua ei tarvinut tehdä, kun tiesin kyseessä olevan Cubis kattovalaisimen, jonka saisi tilattua Laulumaasta. Ja koska joululahjat oli siinä kohtaa vielä hankimatta, ilmoitin miehelle, että minulle ei tarvitse tänä vuonna ostaa mitään, hoidan itse.

Tilauksesta kului viikko, kun valaisin oli saapunut Palokan Kaluste10:n, jonka tilauksen yhteydessä valitsin noutopaikaksi. Valaisin on päältä musta, ja sisältä kultaa, ja se sopii tuolien ja pöydän kanssa yhteen täydellisesti. Valaisin antaa valoa pelkästään alaspäin, mutta se on tarpeeksi iso valaisemaan koko ruokapöydän. Kultaisen sisäosan vuoksi, valokin on kultainen, joka taas korostaa kivasti ruokapöytää.

Parhaita nämä löydöt, jotka tulevat vastaan ihan sattumalta, oli se sitten netissä tai ihan livenä. Tiedättekö, jokin esine, jonka nähtyään, on pakko saada se. Et tiedä siitä välttämättä mitään, joten pakkomielteisen googlettelun ja etsiskelyn kautta, kun se viimein löytyy, tunne on mahtava.

Mites teillä? Varmistatteko mieluiset lahjat, ostamalla itse, laittamalla puolison kauppaan tarkan listan kanssa vai odotatteko jännittyneenä, mitä pukki tuo?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.