VALIKKO
7.3.2016 00:40

Viikonlopun puuhat

Tänä viikonloppuna me ollaan:

Hiihdetty

hiihto

 

Laskettu mäkeä

MäenlaskuMäenlasku_2 Mäenlasku_3

 

Vietetty aikaa yhdessä

lego_2 lego lego_3 Lego_4

 

Tehty hyvää ruokaa

pizza Pollo Limonello

 

Syöty ulkona

makkara eväät eväät_2 Eväät_3 Eväät_4 Eväät_5

Hieno viikonloppu siis takana. Tästä on hyvä palata loman jälkeen takaisin arkeen, joka meillä tarkoittaa kerhoissa kulkemista. Ensi viikosta on tulossa myös kiva. Pääsen pitkästä aikaa käymään kampaajalla, ja tällä kertaa uusitaan niin väriä kuin leikkaustakin, jee. Myös Ikeasta tekemäni tilaus saapuu alkuviikosta, ja saan lastenhuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen jotain uutta.

Nuo ulkokuvat ovat muuten Halssilan hiihtomaasta, jossa käytiin tänään laskemassa mäkeä. Paikka sijaitsee Halssilan perukoilla ja siellä on kyllä mitä parhaimmat puitteet niin hiihtämiselle, mäenlaskulle kuin eväiden syönnillekin. Suosittelen käymään tuolla koko perheen voimin, ja pakkaamaan autoon mäenlaskuvälineiden ja suksien lisäksi eväät. Valtavien pulkkamäkien lisäksi tuolta lähtee latuja ties minne ja eväiden syöntikin onnistuu kätevästi paikalle rakennetussa laavussa.

Nyt kun ollaan jo maanantain puolella, on varmaan hyvä aika painaa muun perheen tavoin pää tyynyyn, jotta jaksaa herätä siihen arkeen. Mukavaa viikkoa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.