VALIKKO
1.6.2017 19:33

Viime hetken lahjavinkki

Tulin vielä vinkkaamaan viime hetken lahjavinkin opettajalle, kerhotädeille- ja sedille tai päiväkodinhoitajille, jos joltain on vielä lahjat hommaamatta.

Tämä on edullinen, helppo ja nopea tapa muistaa lastemme tärkeitä kasvattajia, ja myös siitä hyvä, ettei se jää nurkkiin pölyttymään.

Tarvitset siis vain paperipussin, leimasimen (tai ihan vaan tussin) sekä jonkun viherkasvin. Se voi olla vaikka kesäkukka, huonekasvi tai yrtti, niin kuin tässä minun tapauksessani.

Sitten vain leimasimella teksti pussin kylkeen, yrtti tai muu kukka pussiin ja lapsen itse tekemä kortti kylkeen. Valmis! Leimasimia saa ainakin Tigeristä, jos ei omasta takaa löydy, ja meidän paperipussit ovat eväspusseja, jotka ostimme Prismasta. Toki tässä olisi ollut parempi joku vähän vahvempi paperipussi, mutta tähän hätään ei löytynyt, joten näillä mennään.

Tekstiin törmäsin facebookin jossain askarteluryhmässä, ja minusta se on ihana. ” Kiitos kun kasvatat minua”

Hurjaa tosiaan, että nyt on jo kesäkuu ja huomenna koululaisten lukuvuoden viimeinen päivä. Meidänkin esikoinen päättää esikoulun ja siirtyy syksyllä ekalle luokalle. Mihin tämä aika katoaa!

Aurinkoa kaikkien koulutyönsä päättävien oppilaiden sekä opettajien ja muiden kasvattajien kesään!

 

Kommentit

  • Jenna

    Voi että miten hyvä lahjaidea! 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.