VALIKKO

Kuuden kesken

8.9.2018 22:30

Lauantai-iltani MUN

Apua, nyt se tapahtuu! Nimittäin ensimmäinen blogikirjoitukseni. Olen yrittänyt saada tätä aikaiseksi maaliskuusta 2018 lähtien, mutta nyt vasta pystyin raivaamaan tilaa tälle niin hienolle jutulle jota intohimoisesti odotan. Olen siis pidemmän aikaa jo odottanut pääseväni kirjoittamaan siitä, mistä elämäni pääosin koostuu. Ja odottakaapa vain – mielessäni onkin jo paljon tulevia aiheita joista kirjoittaa. Tämä kokoaikaisesti töissä käyvä äiti aloittaa nyt uuden elämäntavan – kirjoittamisen.

Olen urbaanilla alueella asuva perheenäiti, joka käy myös töissä. Voisin esitellä itseni niinkin, että olen 33-vuotias työssäkäyvä Kauppatieteiden Maisteri. Mutta ennen kaikkea olen myös äiti neljälle ihanalle kiljukaulalle, sekä vaimo yhdelle miehelle.

Nuorin lapsista täytti juuri vuoden, toiseksi nuorin täyttää hitusen myöhemmin kolme. Toiseksi vanhin on neljä, ja vanhin viisi. Minulta ei kannata kysyä miksi meillä on neljä lasta niinkin pienillä ikäeroilla – siihen ette tule löytämään vastausta 🙂
Sen sijaan, jos haluatte tietää miten  meillä kuuden kesken hoituu arki, lomat ja ruuhkavuodet noin ylipäänsä niin voit lukea sen täältä blogistani. Ja välillä löydän myös sitä hyvin kuuluisaa ja kallisarvoista omaa aikaa 😉

Kuten nyt. Lauantai-ilta on hyvä käyttää jonkin uuden aloittamiseen. Meillä mies on lunastamassa koti-isän omaa aikaa ja lapset nukkumassa. Itselleni kodin hiljaisuus on parhainta aikaa rauhoittumiselle hektisen päivän päätteeksi.

Viisaita sanoja

Voimaannuttavia ajatuksia lauantai-iltaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.