VALIKKO
9.5.2016 22:01

ÄITIENPÄIVÄ

Äitienpäivä
Äitienpäivä
Äitienpäivä
Äitienpäivä
Äitienpäivä
Äitienpäivä
Äitienpäivä

Äitienpäiväviikonloppu oli kiireinen, mutta sen johdosta ehdittiinkin moikata kaikkia tärkeimpiä äitejä. Helatorstaina suunnattiin Suonenjoelle päiväksi moikkaamaan mummukkaa. Käytiin kaupassa ja haudoilla, tehtiin ruokaa ja pestiin ikkunoita. Perjantaina tulin äidille, siivoiltiin ja savustettiin ekaa kertaa lohta tänä vuonna. Iltapäivällä Otto tuli Lahteen ja lähdettiin moikkaamaan Oton  porukoita Hollolaan.

Lauantaina otettiin paku alle ja köröteltiin Mäntsälään iskälle viettämään tajuttoman lämmintä päivää. Kaikki lapset sai kerrankin järkättyä sellasen päivän, jolloin kaikilla oli vapaata ja oltiin koko porukka kasassa. Mukaanlukien myös uusin tulokas 3kk vanha Astrid. Iskä teki viimeisistä lampaan lihoista meille herkullisen päivällisen ja päästiin myös jälkiruokaostoksille Jäätelöautolle. Käväistiin myös mummilla ja ukilla kylässä ja illalla suunnattiin Hartwall Areenalle kauan odotetulle keikalle.

Sunnuntaina herättiin äidillä aikasin, tuotiin pihakalusteet terassille ja tehtiin hyvää ruokaa. Grillattiin ja äidin kanssa tehtiin Pavlova, jonka päälle tuli kinuskikastiketta ja suolapähkinöitä. Oli muuten tosi hyvää tollanenkin versio!

Sellanen oli mun viikonloppu, tän päivän oon ollut vielä äidin seurana ja huomenna aamusta suuntaan Jyväskylään. Ihanaa kesän alkua kaikille!<3

Kommentit

  • Marja

    Kiitos ihanasta äitienpäiväviikonlopusta rakkaalle tyttärelleni!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.