VALIKKO
12.1.2016 19:30

BACK TO SCHOOL

blogiuusi

Eilen sitä siirryttiin takaisin koulunpenkille loman jälkeen. Liiketalouden opintojen ensimmäisestä vuodesta on suoritettu jo puolet ja tuntuu tosiaan siltä, että aika kulkee tajuttoman nopeasti. Vastahan mä kirjoitin ylioppilaaksi ja vietin huoletonta elämää monen kouluvuoden jälkeen. Se tuntui silloin mahtavalta, kun ei tarvinnut herätä aikaisin aamusta kouluun. Ei tarvinnut stressata kirjoituksista eikä mistään läksyistä ja tehtävistä. Ei tarvinnut tehdä oikeastaan mitään.

Tästä on jo lähemmäs kaksi vuotta aikaa ja tänä ensimmäisenä joululomana ammattikorkeasta en osannut vain olla. Halusin takaisin kouluun, näkemään kavereita ja opiskelemaan itselle mielenkiintoisia opintoja. Onko tämä nyt sitten sitä aikuistumista? Opiskelu tuntuu valehtelematta kiinnostavalta ja kouluun tulee hetkessä kova ikävä. Olen onnellinen, että olen löytänyt itselleni Sen Oikean alan. Opiskelustani tulen kirjoittamaan tulevaisuudessa vielä lisää.

Kommentit

    • Laura

      Haha, kiitos! 😀 Ja joo, oon kyllä itekin tyytyväinen 🙂

       0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.