VALIKKO
12.7.2016 09:00

BIK BOK GOES FESTIVAL – SUMMER UP

Summer up

Viime viikonloppuna suunnattiin meidän ihanalla työporukalla Mukkulan rantaan nostalgiseen Summer Upiin. Tällä kertaa festarialue oli muuttunut, enkä osaa oikein sanoa mitä mieltä siitä olin. Perjantaina oli sateista ja alueella ei ollut kauheasti ihmisiä ja alue vaikutti vähän ankealta. Kuitenkin lauantaina alueella oli varmasti vähintään tuplamäärä ihmisiä perjantaihin verrattuna ja aurinkokin pilkahteli. Lauantain perusteella sanoisin, että festarialue oli hyvä muttei kuitenkaan Summer Up -mainen. Kyllä mun mielestä se nurmikkoinen rinne, joka laskeutuu päälavalle ja jonka takaa näkyy järvi on sitä aitoa oikeaa Summer Upia. Tästä nykyisestä alueesta ei oikein käynyt selväksi millä festareilla sitä oli.

summer up
summer up
summer up

Musiikki oli kuitenkin loistavaa, sehän on tärkeintä. Perjantain kohokohdat olivat JVG ja Cheek ja lauantaina taas Elastinen, Kasmir ja Tyga.  Perjantaina oltiin varustauduttu kunnolla kumisaappaisiin ja sadetakkeihin mutta kyllä sitä silti pieni vilu iski illan myötä. Lauantaina oli niin nätti sää, etten laittanut takkia edes päälle kuin vasta kotimatkalle.

Oli muuten aika siistiä, kun Sami Hedberg oli lähtenyt Elastisen messiin Mukkulaan ja poitsut esittivät yhdessä Täytyy jaksaa -biisin. Oli kuulemma myös eka kerta Samilla lavalla musiikkiesityksen vuoksi.

summer up
summer up
summer up

Lauantaina myös odotettiin innolla Kylie Jennerin näkemistä, kun huomattiin hänen matkaavan Tygan mukana Lahteen. Tyttö kuitenkin jäi vain lavan reunalle eikä nähty häntä sen kummemmin. Olishan se nyt ollut siistiä, jos Kylie olisi kipittänyt piipahtamaan lavalle!

Tässä nyt tälläinen fiilispostaus viikonlopulta puhelinkuvien saattelemana. Katsotaan, jos saan tänne vähän parempia festarikuvia loppuviikosta, kun suunnataan Suomipopeille, jonne saan ottaa kunnon kameran mukaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.