VALIKKO
18.12.2016 20:54

EURON KEHYKSET

Kaupallinen yhteistyö: Instrumentarium

euron kehykset

Mä nyt tosiaan päätin ottaa tän uusien silmälasien hommaamisen ajankohtaiseksi ja haluunkin nyt  oikeasti löytää uudet käyttölasit. Kävin Instrumentariumissa tällä viikolla kurkkimassa eri malleja, pääasiassa noita 1€ maksavia kehyksiä silmälläpitäen. Niitä oli aika reilusti ja itsekin löysin sieltä useita potentiaalisia vaihtoehtoja.

Yleensä noissa tollasissa kampanjoissa törmää niihin ei-niin-tyylikkäisiin malleihin. Olinkin nyt positiivisesti yllättynyt, että euron kehystarjouksiin kuului myös niitä trendikkäämpiäkin merkkikehyksiä.

euron kehykset
euron kehykset

En oo vielä saanut päätettyä, että minkä tyyliset lasit sitten seuraavaksi oikeasti haluaisin. Haluunko, että kehykset on neutraalit vai vähän räväkämmät? Metalliset vai muoviset? Sen varmaan vaan tietää sitten, kun testaa niitä just omiin kasvoihin istuvia laseja.

Se on muuten jännä, kun katsoo silmälaseja hyllyssä ja miettii, ettei toi malli oo ollenkaan mulle sopiva ja sitten kun niitä kuitenkin testaa, niin ne näyttää aika makeilta. Pitää varmaan siis varata tässä nyt lähipäivinä kunnolla aikaa ja palata Instruun sovittamaan kunnolla useita eri kehyksiä.

euron kehykset

Palataan tähän silmälasiasiaan vaikka seuraavan kerran uusien silmälasien kanssa otettujen kuvien kera! Ihanaa alkavaa jouluviikkoa kaikille <3

Kuvat: Mia Tanhuanpää

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.