VALIKKO
19.7.2017 07:30

FESTARIVIIKONLOPPU

Kaupallinen yhteistyö: N.C.D. Production

Viime viikonloppuna koitti taas Suomipop festivaalin aika, johon saatiin viime vuoden tapaan taas iloksemme liput. Viime vuonna olin kyseisillä festareilla ekaa kertaa ja niihin tunnelmiin pääset TÄSTÄ ja TÄSTÄ linkistä.

suomipop 3
suomipop 1

Tänä vuonna alueella oli kaksi eri lavaa, joka oli oikeestaan aika hyvä juttu. Keikat pystyi alkaa melkein heti peräjälkeen, kun roudaukset ja soundcheckit oli pystytty jo pitää edellisen esiintyjän vielä esiintyessä toisella lavalla. Isot plussat tästä!

suomipop 5

Torstaina oli vähän epävakaa sää ja Antti Tuiskun keikalla tuli ihan reilustikin sitä vettä, mutta se vaan lisäs tunnelmaa. Oli aika siistiä hyppiä ja tanssia kaatosateessa kertakäyttösadetakki päällä ja vain nauttia tosta kokemuksesta, kun puhelintakaan ei ollu järkeä tohon sateeseen laukusta kaivaa. Lauantain keli taas oli mitä parhain ja se olikin kaikinpuolin ihana kesäpäivä hyvässä seurassa hyvää musiikkia kuunnellen!

suomipop 2
suomipop 7
suomipop 6

Keikoista lemppareiks nousi iki-ihana Chisu ja ekaa kertaa kunnolla näkemäni Jenni Vartiainen ja Sanni. Kaikilla noista typyistä on ihan mieletön ääni myös livenä ja meininki kanssa ihan huipussaan! Oli kyllä taas tosi ihana viikonloppu, kiitokset siitä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.