VALIKKO
3.2.2016 11:31

HAIR TALK

hair talk

Vasen ylä / Vasen ala / Keski / Oikea ylä / Oikea ala

Mä oon päässyt hiusten kanssa siihen pisteeseen, ettei mun tarvitse enää joka kuukausi värjätä tyveä. Oon nyt useemman vuoden ajan käynyt puolen vuoden välein kampaajalla laittamassa vaan raitoja ja pohjalla on mun omaa luonnollista hiustenväriä. Tänä aikana mun hiukset on vahvistunut tosi paljon ja ne kasvaakin huomattavasti nopeammin. Nyt taas kampaaja-aika lähestyy ja tällä kertaa kampaaja ei ookkaan se tuttu ja turvallinen vakkarikampaaja Lahdesta tai edes oma sisko. Ekaa kertaa pitkästä aikaa istun tuntemattoman kampaajan penkkiin ja toivon, että tästä ei seuraa muuta kuin hyvää. Varasin ajan yhteen Jyväskylän keskustan kampaamoista, josta oon kuullut ja lukenut vain positiivista sanottavaa ja kerronkin siitä paikasta varmaan sitten lisää, kun siellä oon käynyt.

Nyt kuitenkin oon pähkäillyt, että mitä mä sitten siellä kampaajalla teen? En jotenkin omassa tukassa kestä lämmintä sävyä, ja viimeisen viikon oon melkeen voinut pahoin, kun en oo saanu käyttää hopeashampoota ja tukan kylmä sävy on hälvennyt. Tiedän siis, että kylmillä sävyillä mennään, mutta laitettaisko kirkkaan vaaleiden raitojen sijasta jotain tummempaa? Entäs pituus, leikataanko vaan pakollinen määrä ja vai ihan reippaalla kädellä? Kollaasin kuvista keskimmäinen on mun mielestä ehkä upein sävy, mutta mun tän hetken ihanne olis varmaan toi oikean ylänurkan luonnollinen sävy. Jos mulla ei olis näitä raitoja, niin mun tukka olis luultavasti ton värinen. Saa nähdä mitä me keksitään, mutta sormet ristissä toivon, että uusi kampaamokokeilu menee putkeen!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.