VALIKKO
6.8.2016 11:38

HEKTINEN KESÄ

Saavuin torstaina Jyväskylään pikavisiitille, kun mua pyydettiin tänne työvuoroon nyt lauantaiksi. Eilen istuessani yksin kotona sohvalla läppäri sylissä ja kokistölkki kädessä aloin miettimään tämän hetkistä elämääni.

Kaikki on tällä hetkellä hyvin. Töitä ei ole liikaa eikä myöskään liian vähän, vaan juuri sopivasti. Ystäviä on paljon, mutta harvoin heitä loppupelissä nään. Jotenkin tuntuu, että nähtäviä ystäviä olisi niin monta, että parempi vaan jäädä äidin kainaloon kotiin, kuin yrittää sovittaa aikatauluja jokaisen kanssa sopimaan yhteen. Tää asia mua harmittaa, kun kohta taas muutan pysyvästi Jyväskylään ja monet ystävät jää satojen kilometrien päähän etelään.

kesä

Pidän tästä blogista ja sen kirjoittamisesta erittäin paljon, mutta tuntuu, etten nyt kesällä ole panostanut tähän täysiä. Miksi? En tiedä. Aikaa olisi ollut ja myös intoa. Ehkä olin jotenkin laskenut sen varaan, että kuvaillaan poikaystävän kanssa mulle runsaasti materiaalia ja nyt kun asiat meni miten meni niin en oo oikeen saanut aikaseksi yksin mitään sen kummempaa. Tuntuu hölmöltä raahata perheenjäseniä tai ystäviä, jotka eivät kuvaamisesta ja blogihömpötyksistä sen enempää välitä, kuvaamaan sellaisia kuvia kuin tahtoisin.

Tää kesä on ollut mulle totuttelua uuteen ja sen vuoksi asiat ei ookkaan mennyt aivan niin kuin keväällä suunnittelin. Rakastan Lahtea, mun perhettä ja kesätyöpaikkaa. Jotenkin oon kuitenkin koko kesän odottanut, että tulisi jo syksy ja pääsisin takaisin Jyväskylään ja koulun pariin. Enään kuukausi ja tavallinen arki alkaa, siitä oon niin innoissani. Jyväskyläystävät taas lähellä, koulussa alkaa kauan odotetut ammattikurssit ja oma pieni koti odottaa mua asettumaan aloilleni.

Musta on kiva tuoda esille myös mun ajatuksia ja toivon, että tekin pidätte tälläisistä postauksista. En osaisi postata vain niitä pinnallisia asukuvia ilman sen kummempia tekstejä.

Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä siitä, millaisista postauksista te pidätte?

Kommentit

 • Nennis

  I feel you, Laura! Täällä kanssa yksi alkukesästä eronnut ja kesä on mennyt vähän puoliteholla. Uskon, että syksyllä kun arki koittaa niin tulee lisävirtaa kaikkeen. Musta on kiva lukea tälläsiä kuulumispostauksia myös<3

   0
 • Anniina

  Musta syvällisten ja pinnallisten postausten yhdistelmä blogissa on paras! Siis molempi parempi 🙂 Kiva lukea tällaisia välillä. Mäkin odotan jo syksyä, kesäelämä on jotenkin niin sekavaa.

   0
  • Laura

   Kiva kuulla! 🙂 Ja joo, yhdyn täysin tohon, että kesäelämä on sekavaa!

    0
 • essiel

  Mulle on niin tuttua toi ystävien näkeminen, tuntuu ihan työnteolta saada aikatauluja mätsäämään 😀

  Ps. Voidaan pitää kuvaustreffit kun asetut aloilles tänne! Jos vaikka sais hommattua sen laajakulman..

   0
  • Laura

   Joo, se käy kyllä ihan duunista!:-D Jyväskylässä taas mulla on helpompaa järjestää aikaa kun ei oo siellä perhettä niin ei oo muuta kun koulu ja kaverit.

   Ja jooooo oispa ihana kuvailla laajiksella <3 Nähään kuitenkin joka tapauksessa!;-)

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.