VALIKKO
20.6.2016 08:00

HERKUTTELUA SATAMASSA

Kaupallinen yhteistyö: Vohvelsson

Vohvelsson

Viime viikolla piipahdettiin tosiaan äidin kanssa Jyväskylässä, kun mulla oli siellä parit työjutut hoidettavana. Just näille parille päivälle sattui niin hyvät säät, että päätettiin käydä satamassa kävelemässä ja testaamassa vohvelikahvila Vohvelsson.

Valikoimassa on niin makeita kuin suolaisiakin vohveleita, mä päädyin ottamaan makean Minttu Vohvelin ja äiti otti suolaisen Tonnikala Vohvelin. Ens kerralla täytyy itsekin testata myös jokin suolaisista vaihtoehdoista! Makeat vohvelit oli pääosin 6€ ja suolaiset 7€ eli ei mun mielestä lainkaan pahan hintaisia.

Vohvelsson
Vohvelsson
Vohvelsson
Vohvelsson

Vohvelsson on alunperin Tiimiakatemian opiskelijoiden perustama ja edelleen sitä pitää Tiimiakatemian opiskelijat. Nykyiset omistajat pitävät sitä nyt toista kesää. Tiimiakatemia on siis liiketalouden ”ala”, opiskelijat tavallisten kurssien sijaan oppii tutkinnon sisältävät asiat käytännön kautta. Mun mielestä on mukava tukea paikallis- sekä pienyrittäjiä aina kun vain mahdollista. Suosittelen testaamaan Vohvelssonin, jos et ole sitä vielä tehnyt. Mulle, vasta alle vuoden ikäisenä jyväskyläläisenä, tää oli ainakin ihan uus juttu. Paikkakuntalaisille Vohvelsson saattaakin olla jo tuttu paikka.

Kioskin paikka on täydellinen, palvelu loistavaa (terkut Katariinalle) ja vohvelit olivat herkullisia.

Kurkkaa Vohvelssonin Facebook-sivut ja Instagram nimellä @Vohvelsson.

 

Kommentit

 • Riikka

  Ihanassa paikassa tuo kahvila 🙂 Täytyykin piipahtaa joku kerta Jyväskylässä käydessäni.

   0
  • Laura

   Eikö! Oli niin ihana tunnelma, kun aurinko paistoi ja järvi tossa ihan vieressä. Suosittelen käymään, jos Jyväskylässä käyt! 🙂

    0
  • Laura

   Se oli kyllä ihana paikka! Mäkin aion mennä uudestaan seuraavan kerran kun Jyväskylässä käyn 🙂

    0
 • Nimetön Toivo Tunari

  Empä oo tienny ku vasta ny ku luin. Joka arki päivä ajan ohi töihin ja töistä. Täytyypä pistäytyä. Millonkahan Jyvskälään tulee halpa mättöpaikka?

   0
  • Laura

   Kannattaa käydä testaamassa. Varsinkin, jos se sijaitsee sun työmatkalla! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.