VALIKKO
16.2.2017 23:04

HILJAISELOA

Pitkästä aikaa täällä. Helmikuun puolessa välissä jo vedellään, aika kuluu vähän pelottavan nopeasti. Vuosi lähti tosi hyvin käyntiin, mutta töissä on ollut nyt pieniä muutoksia ja sen vuoksi en oo jaksanut tehdä kauheasti mitään ylimääräistä.

Viikot kuluu pääosin töissä, koulussa käyn piipahtamassa muutamana aamuna ja vapaa-ajalla mielessä pyörii edellämainitut. Oon kuitenkin kiitollinen kaikesta mitä saan tehdä ja vaikka tällä hetkellä arki tuntuu aika rankalta niin loppupelissä nautin elämästä tällä hetkellä suuresti.

laura adalmiina

Ollaan Mian kanssa raivattu (työajan ulkopuolellakin) yhteistä aikaa ja ollaankin ehditty kuvailla jonkun verran. Mia muuten vihdoin ja viimein perusti oman valokuvaustilin Instagramiin (visualsbymia), käykääpä kurkkaamassa!

Ajattelin nyt ottaa itteäni niskasta kiinni ja pyhittää (vähästä) vapaa-ajasta pienen palan kuvien muokkaamiseen ja tänne kirjoittelemiseen. Saan siitä niin paljon irti, kun kirjoitan ajatuksia ylös, että pitäis nyt ihan oikeasti taas aktivoitua.

laura adalmiina

Toivottavasti teitä on siellä ruudun takana vielä muutama ja että teitä edelleen kiinnostaa mun jutut!

<3

Kuvat Mia Tanhuanpää

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.