VALIKKO
1.6.2016 09:00

HYVÄKSYTTY TUTKINTO-OPISKELIJAKSI

”Hei! Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty tutkinto-opiskelijaksi Jyväskylän ammattikorkeakouluun avoimen amkin väylän kautta.”

 

Tällä hetkellä on niin helpottunut olo. Vuoden on raatanut täysillä päästäkseen tähän pisteeseen. En kyllä pysty sanoa, etten olisi jostain opintojaksosta tykännyt mutta kyllähän jotkin aineet ja tehtävät välillä päätä kiristi. Useita satoja tunteja tehtiin ryhmätöitä erilaisilla kokoonpanoilla, stressasin tenteistä ja kirjoitin raportteja yön pikkutunneille saakka. Useana yönä unet jäi vähälle ja vietin enemmän aikaa sohvalla läppärin ja kirjavuoren kuin poikaystävän seurassa. Halusin kuitenkin panostaa kouluun täysillä, motivaatio oli huipussaan ja se näkyykin nyt arvosanoissa.

Tämä arvosanajuttu on mietityttänyt mua tosi paljon. Oon aina ennen luullut etten oo kovin hyvä koulussa, lukion päättötodistuskin oli 7,5 luokkaa. Nyt kun mietin niin en mä täysillä koskaan aiemmin oo kouluun panostanut. Voin käsi sydämellä sanoa sen menevän niin, että jos oot kiinnostunut jostain aiheesta ja se on sulle mielenkiintoista niin teet sen eteen kunnolla töitä. Välttämättä se ei edes tunnu niin rankalta kuin miksi opiskelun on aiemmin mieltänyt. En olis ikinä uskonut, että MUN keskiarvo voi olla 0-5 asteikolla jopa 4,5.

Hyväksytty tutkinto-opiskelijaksi

Tää hyväksymis-viesti tuli jo muutama viikko sitten mutta se oli ehdollinen siihen saakka kunnes opintorekisterissä on 60op täynnä. Eilen mulle tuli viimeisen ratkaisevan kurssin pisteet ja nyt niitä on jo sen verran, että voin tästä jo täällä hyvin mielin kertoa. Muutamasta kurssista on vielä pisteet saamatta mutta eiköhän nekin rekisteriin viimeistään ensi viikon aikana ilmesty.

 

Lue lisää opinnoistani:

Opiskelua avoimessa

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.