VALIKKO
15.4.2017 10:00

ILTA KENKIEN PARISSA – KOOKENKÄ JYVÄSKYLÄ

Kaupallinen yhteistyö: Kookenkä Jyväskylä

kookenkajkl9
kookenkajkl2

Viime viikolla Jyväskylän Kookengässä vietettiin VIP-asiakasiltaa heidän 15-vuotissynttäreiden johdosta, johon myös mä sain ilokseni kutsun. Tapahtumaan saapui kävijöitä parisen sataa ja arvontojen ja tarjousten lisäksi saimme nauttia Kokkisirkuksen herkullisista naposteltavista ja paikan päällä jauhetusta Paahtimo Pavun aivan älyttömän hyvästä kahvista.

Tilaisuudessa oli Kookengän yhteistyökumppaneita ja olikin kiva kuulla suoraan merkkien edustajilta uutta tietoa kengistä, niiden hoidosta ja ylläpidosta sekä ihan myös itse brändeistä. Itse ainakin inspiroiduin illan myötä muutamasta uudesta merkistä, sekä ehkä tärkeimpänä – pitämään kengistäni tulevaisuudessa paljon parempaa huolta.

kookenkajkl8
kookenkajkl4
kookenkajkl5
kookenkajkl3
kookenkajkl1

Uudehkona jyväskyläläisenä toki olen Kookengässä aiemminkin piipahtanut, mutten sen tarkemmin ole tutustunut heidän valikoimaansa. Nyt siellä paremmin vierailtuani, tajusin sieltä löytyvän muun muassa kaikkia niitä kenkämerkkejä, joita tällä hetkellä käytän. Valikoimaa löytyy ja se on jopa yllättävän trendikäs muihin vierailemiini Kookenkiin verrattuna. Pointsit tästä Jyväskylän Kookengän yrittäjille!

Yrittäjistä, Virpistä ja Jukka-Matista, tahdon erikseen mainita muutama sanasen. He tosiaan viisitoista vuotta sitten aloittivat Kauppakadun Andiamolla ja tällä hetkellä omistavat Jyväskylän sekä Mikkelin Kookengät. Heti heidät tavattuaan huomasin, kuinka lämminhenkisiä ja positiivisuudellaan inspiroivia he ovat. Heidän arvostuksensa työntekijöitään, yhteistyökumppaneitaan sekä asiakkaitaan kohtaan näkyy kilometrien päähän ja Kookengän tiimin yhteishenki tuo mieleen pienen perheen. Itse arvostan asiakaslähtöisyyttä ja hyvää asiakaspalvelua, jonka vuoksi itse suosinkin yrityksiä, jotka ovat selvästi kiitollisia jokaisesta asiakkaastaan.

kookenkajkl7

Kiitos Jyväskylän Kookenkä illasta, loistavasta palvelusta ja ennenkaikkea myymälän hyvästä fiiliksestä!

Kommentit

 • Sofia

  Ei vitsi tajusin vasta nyt että K-kengästä on tullu Kookenkä! Ilmankos se logo muutti muotoa. Opettavainen postaus 😀

   0
  • Laura

   Hahah ihana! 😀 Mäkään en ollut kyllä tajunnut tota aiemmin!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.