VALIKKO
2.11.2016 07:30

INSTAGRAM-TILI LUKOSSA

01

Jep, näin kävi. Terveisin toheloista toheloin. Maanantaina töiden jälkeen pääsin kotiin, avasin Instagramin ja näyttöön pamahti kysymys, olenko kirjautunut tililleni Latviasta. No en ollut, mutta ilmeisesti joku toinen oli. Tämän jälkeen mun tuli vaihtaa salasana ja vielä sen jälkeen syöttää varmistuskoodi, joka tuli mun sähköpostiin. Juttelin samalla kaverin kanssa ja painoin vain sähköpostin linkkiä. Linkin avautuessa näytössä luki: ”Tämä sähköposti on nyt poistettu kyseiseltä tililtä, kiitos.” Olin siis painanut väärää linkkiä ja nyt mun tililtä poistui mun sähköpostitunnus, jonka takia en pääse sinne enää kirjautumaan.

Siis tavallaan maailman pienin murhe mutta tavallaan tosi iso. Ärsyttävää, jos en sinne mun tunnuksille enää pääse, mutta nyt näyttää vahvasti siltä, että sille tunnukselle ei tosiaan pääse kirjautumaan enää kukaan. Laitoin Instagramille postia, mutta saa nyt nähdä tekeekö ne asialle yhtään mitään..

02

Oon nyt muutaman päivän pohtinut tekisinkö uuden tunnuksen vai odotanko, jos vaikka saisinkin vielä vanhan tilin auki. Se vois olla aika kiva avatakin ihan uus tili ja saada siitä fresh, mutta toisaalta samalla sieltä katoais kaikki mun 1000 kuvaa muistoineen..

Tää viikko mulla meneekin töissä, huomenna on vapaapäivä, joka menee koulujuttujen parissa ja lauantaina hypätäänkin Mariannen kanssa junaan ja suunnataan Helsinkiin blogitapahtumien pariin. Olis kiva päivitellä teille sieltä Instagramiinkin matskua, mutta saa nähdä miten sen suhteen käy. Ainakin kamera lähtee mukaan niin viimeistään blogin kautta näätte meidän meininkejä.

Jos tahdotte hypätä varmasti meidän Helsinki-reissuun matkaan niin seuratkaa mua Snapchatissa nimimerkillä @lardagi.

Kuvat: Mia Tanhuanpää

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.