VALIKKO
5.9.2016 09:00

JA SITTEN MEITÄ OLI VAIN YKSI

Viime viikolla koitti Oton muutto ja nyt mä asun virallisesti tässä meidän asunnossa yksin. Ristiriitaiset fiilikset. Kuukausi sitten toivoin vain, että Otto löytäisi uuden kämpän ja saisin tästä nykyisestä omannäköisen, kaikki turhat tavarat ja kalusteet pois. Salaa kuitenkin mielessäni varmaan toivoin, ettei sitä asuntoa vielä löytyisi. Kun Otto tuli asuntonäytöstä ja sanoi, että he saivat sen kämpän niin olo oli kyllä kieltämättä haikea.

bomber

Nyt kun oon tässä muutaman päivän ja yön jo viettänyt yksin niin todellisuushan se sieltä iskee. Mä oon ihan yksin.

Kukaan ei ole pelaamassa koneella ja huutelemassa kavereille mikkiin. Ei kuulu sitä tuttua näppäimistön naputusta. Vessan valot ei oo enää koskaan unohtunut päälle ja pöntön kansi on aina alhaalla. Näitä asioita, jotka ennen kiristi hermoja, kaipaan nyt.

Eräs ilta istuessani yksin sohvalla, jotenkin se iski ja kovaa. Mua alkoi ahdistaa, että oon tässä kämpässä yksin. Jos tulee jokin hätä tai on jokin asia kerrottavana, ei ole ketään kenelle siitä kertoa. Yöllä ei ole ketään, kenen kainalossa nukkua ja päivällä ei ole ketään, kenen kanssa tehdä ruokaa.

bomber 1
bomber 2

Kai tääkin on tottumiskysymys. Täytyy vain oppia elämään yksin ja ajan kanssa siitä alkaa kuulemma jopa nauttiakin? Se vaan vie aikansa, kun on viisi vuotta katellut toista ja yhtäkkiä toinen ei enää olekaan siinä sun vierellä. Me ollaan Oton kanssa hyvissä väleissä, eli ei se siitä viereltä onneksi ole ihan kokonaan mihinkään kaikonnut. Nyt vaan nimike on muuttunut poikaystävästä pelkäksi ystäväksi.

Onneksi mulla on paljon kavereita ja useampi ystävä, joten voin luottaa siihen etten oikeasti tuu koskaan olemaan täysin yksin!

Kommentit

 • Nimetön Ninni / Visions

  Voi Laura! Ihanat kuvat ja hullun kiva toi lippis! Ja sitten kun siihen yksin asumiseen tottuu, niin se on kyllä ihanaa! <3

   0
 • K

  Hyvin sä tuut pärjäämään! Varmasti sunlainen upea nainen löytää vierelle uuden hyvän miehen.. 🙂

   0
 • oonari

  Ihana että puhut avoimesti tästäkin asiasta ja uskon, että sä tuut rakastumaan itsenäiseen omaan itseesi 🙂

   0
 • Marianne / STAY FRESH

  Voi sinä, kyllä siitä yksin olosta varmasti alkaa itseasiassa pitämään piankin! Etkä oo varmasti yksin <3

  Ja vitsi ootan näitä asukuvii lisää, sun asu oli niin hullun kiva!!

   0
  • Laura

   <3 Nyt on kunnon kuvat julkaistu!;-)

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.