VALIKKO
16.3.2018 08:00

JÄÄKIEKKOILTA OP KESKI-SUOMEN SEURASSA

Kaupallinen yhteistyö: OP Keski-Suomi

Torstaina päästiin OP Keski-Suomen kutsumina viettämään iltaa mediaväen kanssa jäähallille. Illan aktiviteettina oli katsoa JYPin tämän kauden viimeinen runkosarjan kotiottelu.

P3081921
P3081966

Saatiin nauttia erittäin maistuva illallinen, alkuruoaksi tarjolla oli lohichevicheä ja pääruoaksi haudutettua possun poskea. Meillä oli koko illan ajan tosi mukava ja lämmin meininki, joka oli mun mielestä tosi hienoa. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja arvostan sitä, kun korkeassakin työasemassa olevat henkilöt ovat nöyriä ja ottavat myös nuoremmatkin tasa-arvoisesti huomioon. Tämä viestii paljon kyseisestä yrityksestä.

Osuuspankki on ollut mun elämässä lapsesta saakka läsnä. Mulle OP on aina tuntunut turvalliselta ja kotoisalta vaihtoehdolta. Äiti on tehnyt mulle jo nuorena oman säästötilin, teini-ikäisenä sain ensimmäisen käyttötilini ja sen johdosta Visa Electronin käyttöön. Tällä hetkellä mulla on Osuuspankilla kaks käyttötiliä, oon Omistaja-asiakas ja hetki sitten perustin itselleni ASP-tilin. Näistä pankkiasioista voisin puhua tarkemmin vielä lisää, sillä mun mielestä raha-asioista puhutaan yleisesti liian vähän. Varsinkin nuorille olis mun mielestä tärkeää saada iskostettua pankissa asioiminen ja yleisestikin säästäminen tutuksi.

P3081931

Illan aikana kävi selväksi, että myös OPn ja etenkin OP Keski-Suomen missiona on saada myös nuoret tutustumaan pankin toimintaan. He pysyvät ajan hermoilla, ovat aktiivisia somessa ja muun muassa Keski-Suomi järjestää tänäkin keväänä tiloissaan Tubepäivän, jonka aikana halukkaat pääsevät tapaamaan suosittuja tubettajia. Uutena tuttavuutena itselle tuli OPn kesätyökampanja, jossa he lahjoittavat yrityksille rahaa nuorten kesätöihin, kannustaakseen yrityksiä palkkaamaan juurikin nuoria kesätöihin.

Ilta oli kokonaisuudessaan tosi onnistunut. Uusia tuttavuuksia, hyvää ruokaa ja kotivoitto pelissä.

Kommentit

  • Saija

    Vitsi miten kauniilta näytät! <3

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.