VALIKKO
1.7.2016 09:00

JUHANNUS MÖKILLÄ

juhannus9
juhannus3
juhannus114
juhannus6
juhannus1
juhannus7
juhannus2
juhannus12
juhannus85
juhannus14
juhannus15
juhannus10

Vietettiin tosi kiva juhannusviikonloppu isolla porukalla meidän kavereiden mökillä Tampereen lähellä. Niinkuin jo aiemmin kerroin niin tää oli oikeestaan mun eka kerta juhannuksena mökillä. Grillattiin, saunottiin, uitiin (!!!) ja pelailtiin. Mäkin uskaltauduin vihdoin ja viimein heittämään talviturkin, mikä meinas kyllä jo melkein jäädä, kun ekalla kerralla uskalsin dipata vaan takamusta järven pinnalla. Oli se kylmää mutta oli se myös virkistävää!

Tää mökki oli järven rannassa ja maisemat oli upeat. Mihin aikaan päivästä tahansa järvimaisema oli kaunis ja mua harmittaakin etten nähnyt tota usvaista auringonnousua. Onneks Anette oli kuitenkin reippaana tyttönä ikuistamassa sitä kameran kanssa niin näin edes kuvia.

Ihana juhannus kokonaisuudessaan ja kyllä varmasti tulevaisuudessakin voin sitä mökillä viettää. Saa nähdä, jos lähdetäänkin käymään tuolla samalla mökillä vielä tämän kesän puolella!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.