VALIKKO
8.2.2016 13:30

KAMPAAMO VERSTAS

kampaamo Verstas
hiukset
kampaamo Verstas
kampaamo Verstas
Eräs päivä viime viikolla tosiaan marssin uuden kampaajan luokse ja paikkana toimi Kampaamo Verstas. Kampaajana toimi ihastuttava Mari, jolle esittelin Hair talk -postauksessani vilahtavat kuvat ja niiden pohjalta lähdettiin miettimään mitä sitä sitten tehtäisiin. Mari raidoitti koko pään vaaleilla raidoilla, laittoi sävytteen hiuksiin kauttaaltaan ja lopuksi leikkasi hiukset tasamittaiseksi. Otin muuten ensimmäistä kertaa Olaplex-hoidon, eikä siitä ole ainakaan mitään negatiivista sanottavaa. Hiukset eivät menneet purkkaisiksi vaalennuksen jälkeen vaan ne tuntuvat erittäin sileiltä.

Koko kampaamokäynti oli positiivinen kokemus. Verstas oli ihanan tunnelmallinen ja kampaajani oli miellyttävä ja mielestäni erittäin taitava. Lopputulos hiuksista näkyykin tossa yhdessä kuvassa, oon itse näihin tosi tyytyväinen. Vähän tummempaa sävyä vaihteeksi, nyt tää väri on aikalailla mun oman tukan tummuinen, kuitenkin vähän sävykkäämpi. Sävyte tosiaan ajan kanssa hiipuu, joka minusta vain lisää luonnollisuutta.

Kampaamo Verstas

Väinönkatu 30
40100 Jyväskylä

Kommentit

 • Anette Isoaho

  Ompas ihanan väriset, sopii sulle tosi hyvin!! Itelläkin ois haaveena päästä lähelle omaa sävyä, ärsyttää melkein että ikinä edes aloin tähän värjäysrumbaan 😀 Ainakin niin radikaalilla sävyerolla et koko ajan saa olla vetelemässä myrkkyjä päähän.

   0
  • Laura

   Kiitos Anette! Mä tosiaan noin kolme vuotta sitten olin vielä mustahiuksinen, vaalennettiin sitä tummaa pois ja sen jälkeen oon laittanu vaan raitoja päähän! Sain kans tarpeekseni siitä joka kuukausi värjättävästä tyvestä.. 😀

    0
 • Vilma

  Toi väri on kyl niiin täykky!

   0
 • Emmi

  Katoin ja snäpistä et ihanat!! Oot aina ihan mun hair goals 😀 Tekis itekin mieli vetää taas tyveä vähän tummemmaksi niinku tein silloin kesän lopussa mut mulla ei vaan pysy päässä se tumma väri jostain syystä 🙁 buu!

   0
  • Laura

   Haha eikä Emmi! Ihana 😀 Mä tykkäsin siitä ihan blondistakin, mutta kyllä tää tuntuu nyt tällä hetkellä ainakin omalta väriltä 🙂 Ja onpa hassu juttu ettei pysy? 🙁 Voiskohan joku eri sarjan väri pysyä sitten paremmin vai mistäköhän johtuis? Mutta sulla on kyllä hei kanssa tosi nätti tukka, älä huoli 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.