VALIKKO
19.9.2017 10:18

KASVOJEN HEMMOTTELUA

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla ja Kauneuskeskus Eleganssi

Pääsin taas valitsemaan Offerilla.fi-sivustolta mua kiinnostavan lahjakortin ja löysinkin Kauneuskeskus Eleganssiin aika kivan kasvojenhoitopaketin. En ollut ennen käynyt kyseisessä kauneuskeskuksessa, ja sen sisustus ja yleinen fiilis yllätti mut kyllä positiivisesti. Väinönkadulla sijaitsevassa liikkeessä tehdään muun muassa paljon kasvojen ja vartaloiden laitehoitoja.

eleganssi6

Mulla oli iho aika huonossa kunnossa nuorempana enkä sitä oikein hoitanut ja puhdistanut kunnolla. Sain mun ihon kuitenkin aika hyvin balanssiin, kun mun porukat osti mulle kunnon kasvojenhoitokerran ja -puhdistuksen hoitolaan sekä Cliniquen kasvojenhoitoaineita, joita oon itseasiassa siitä saakka käyttänyt aamuin illoin. Mun iho reagoi heti, jos oon skipannut sen puhdistuksen ja siks yritän jopa silloin aamuyöllä viihteeltä kotiin tullessakin jaksaa kunnolla pestä meikit ja puhdistaa kasvot.

Kasvohoidoissa oon käynyt yhden käden sormilla laskettavan määrän ja harvoin kasvoja muistan kotona kuoria. Kasvonaamioita oon muutaman kerran testaillut mutten niitäkään ole käyttänyt aktiivisesti.

eleganssi3
eleganssi5

Eleganssin kasvohoidon mulle teki Fanny ja alotettiin tekemällä ihoanalyysi, josta näki selvästi ihon eri ongelmakohdat ja sen yleisen kunnon. Mun iho oli pintakuiva, mutta kuitenkin jonkin verran rasvoittuva. Hyvin oon suojannut kasvoja auringolta, sillä sen aiheuttamia vaurioita oli tosi vähän. Tämän yritän muistaa aina pitää yhtenä tärkeänä osana ihonhoitoa.

Ihoanalyysin tarkastelun jälkeen mun kasvot puhdistettiin hyvin, niille tehtiin timanttihionta ja laitettiin hoitonaamio mun oman ihotyypin mukaan. Fanny teki myös pientä mekaanista ihonpuhdistusta ja lopuksi laitettiin vielä voide tän hoidon viimeistelemiseksi.

eleganssi7
eleganssi4

Olin tosi tyytyväinen kyseiseen hoitoon ja huomasin kyllä eron kasvoilla jo heti. Mulla on ollut niin tukkonen iho, että tollanen kunnon kuorinta sille teki todellakin terää. Nyt kaikki puhdistusaineet ja voiteet pääsee imeytymään paljon paremmin ja ne tehoavatkin myös paljon paremmin. Tän mä olenkin kyllä jo huomannut käytettyäni lähemmäs kahden viikon ajan noita samoja Dermia Solutionsin aineita, joita mulle hoidossakin käytettiin.

Mulle suositeltiin tämän hoitokerran lisäksi vielä toista kolmivaiheista ihoa uusivaa hoitoa, johon varasin ajan muutaman viikon päähän. Tässä tulevassa hoidossa tehdään hedelmähappokuorinta ja sen tarkoituksena on kirkastaa, tasapainottaa ja puhdistaa kasvojen ihoa. Palataan tähän seuraavaan hoitoon ja sen tuloksiin sitten siellä käytyäni.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.