VALIKKO
20.12.2017 07:30

KASVOT KIRKKAAMMIKSI

Kaupallinen yhteistyö: Kauneuskeskus Eleganssi

Kerroinkin jo tässä postauksessa yleisesti mun kasvojen kunnosta ja mun kasvojenhoitotottumuksista. Kerroin myös mun ensikokemuksesta
Kauneuskeskus Eleganssin hoitolasta ja heillä kokemastani kasvohoidosta.

Viime kerran jälkeen varattiin mulle ajat ihoa uusivaan sarjahoitoon. Tän hoidon tarkotuksena on kirkastaa, tasapainottaa ja puhdistaa kasvojen ihoa. Ajattelin, että kerron teille aika yksityiskohtaisesti mitä tähän hoitoon kuuluu! Ainakin mulla on nimittäin ollut ennakkoluuloja varsinkin neulaushoitoja kohtaan, mutta näiden hoitojen myötä tajusin niiden olevan vain mielikuvia niistä ääripääneulauksista.

eleganssi04

Sarjahoitokerrat aloitettiin alkupuhdistuksella, jossa käytettiin samaa Dermia Solutionsin geeliä mitä mullakin on ollut nyt kotona käytössä.  Sen jälkeen kasvoille tehtiin hedelmähappokuorinta, joka pehmittää kuolleen ihosolukon ja kirkastaa ihoa. Tän jälkeen kasvoille tehtiin Polyambrasiahionta, joka on uudenlainen mikrohionta ja joka yhdessä sen aiemmin laitetun hedelmähapon kanssa tekee kasvojen iholle tehokuorinnan.

eleganssi02

Seuraavaksi kasvoille tehtiin hellävarainen neulaus, jonka tarkoituksena on aktivoida ihon toiminta ja avata ihon solukanavia, joka muun muassa auttaa seuraavaksi laitettavaa hyaluroniseerumia imeytymään paremmin. Neulauksessa ei rikota ihon pintaa eikä sen vuoksi mun olettamuksieni mukaan kasvoista vuotanutkaan verta hoidon päätteeksi. Lopuksi laitetaan vielä ihotyypin mukainen naamio, mulle valittiin rauhoittava ja kosteuttava. Lopuksi Fanny teki vielä ihanan hieronnan dekoltee-niska-hartia -alueelle.

Hoito käy myös herkälle iholle, sillä siinä pystytään säätelemään hoidon vahvuutta. Tämä hoito käy lähes kaikenlaisiin eri ongelmiin, oli sitten enemmän aknearpia tai kaipaa vain yleisesti puhdistusta tai kiinteytystä. Mun kasvot ihan yleisesti ja varsinkin ne nuoruuden huonoista kasvojenhoitotottumuksista jääneet arvet kaipas kyllä tätä kunnon puhdistusta.

eleganssi03
eleganssi01

Hoidon jälkeen laitoin viitenä päivänä aamuin illoin seerumia kasvovoiteen alle ja tuon jälkeen olen käyttänyt sitä edelleen aina iltaisin. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, jonka johdosta saadaan parhaat tulokset.

Mun kasvot on tällä hetkellä selkeästi puhtaammat kuin aiemmin ja arvet mun leuka-poski -alueelta on vähentyneet myös aivan minimiin. Oon tosi tyytyväinen, että sain itseni vihdoin ja viimein kunnon kasvohoitoon ihoni puhdistamaan. Aionkin ottaa nyt tavaksi käydä kasvohoidoissa vähintään kerran tai kaksi vuodessa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.