VALIKKO
4.12.2016 18:51

KEHYKSIÄ METSÄSTÄMÄSSÄ

Kaupallinen yhteistyö: Instrumentarium

Tänään puhutaan vähän silmälaseista! Mulla on itellä aika huono kaukonäkö, jonka takia mun ois hyvä käyttää laseja oikeestaan koko ajan. Piilarita en tykkää käyttää, mutta yleensä en myöskään silmälaseja. Tää siitä syystä, että lasit, jotka mulla on nyt käytössä, ei mun mielestä sovi asusteeksi joka päivä.

picture (79 of 170)

Kuukausi takaperin Indiedaysin Inspiration Day -tapahtumassa oli Instrumentariumin ständi, jossa oli esillä useita tämänhetken kehystrendejä. Mallailtiin eri kehyksiä ja testailtiin mitkä sopis kenellekin. Mun suosikeiksi päätyi Fendin Pariisityyliset kehykset, jotka on itseasiassa aika samantyyliset, kuin mun edelliset lasit.

Jos ette ole vielä käyneet kurkkaamassa Instrumentariumin Trendwalk-sivustoa, niin sieltä löytyy laajalti inspiraatiota tän hetken trendeistä ihanien kuvien kera. Sivustolta myös löytyy videomatskua esimerkiksi Kira Kososen Lontoon ja Uinon Milanon reissuista.

instrumentarium trend walk 1

Kehystrendeissä näkyy tällä hetkellä muun muassa näyttäviä värejä ja muotoja. Pyöreät ja cateye-mallit on pinnalla. Tällä hetkellä mua kiinnostaa kuitenkin eniten 80- ja 90-luvun tyyliset sirot metalliset kehykset, jonka tyyliset mun nykyiset lasit onkin. Kuitenkin haluaisin jotkut vielä niitäkin sirommat ja ”huomaamattomammat” kehykset, joita voisin käyttää asun kuin asun kanssa.

Toinen vaihtoehto, jota oon myös miettinyt, on muoviset värittömät kehykset. Toisaalta harmaatkin sangat vois olla aika siistit. Mun pitää nyt joku päivä suunnata Instrulle ja käyttää kunnolla aikaa eri kehysten sovitteluun. Haluaisin nimittäin käyttää laseja joka päivä, kunhan vain löytäisin ne täydelliset kehykset just mun kasvoille.

instru

Kuva ständiltä: Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography

Keskimmäinen kuva: Marianne Saarinen

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.