VALIKKO
15.10.2016 14:45

KIIREINEN VIIKKO

03
04
02
06
01
05

neule ja farkut Bik Bok / takki Marimekko / saappaat Hunter / hattu Brixton

Nää kuvat otettiin Mian kanssa viikko sitten ja nyt on sen jälkeen ensimmäinen hetki, kun kerkeän istumaan koneen ääreen. Maanantaista perjantaihin rakennettiin meidän myymälää tosi ahkerasti kellon ympäri. Heräät, lähdet töihin, oot kaksitoista tuntia töissä ja kun pääset kotiin, oot valmis menemään suoraan nukkumaan. Onhan toi rankkaa, mutta onneksi myös tosi mukavaa.

Ensi viikolla on vielä kolme raksapäivää ja sen jälkeen avataan myymälä torstai aamuna. En tiedä, milloin taas seuraavan kerran pääsen teille tänne kirjoittelemaan, mutta kunhan saadaan myymälä avattua ja arki rullaamaan niin varmasti jää taas aikaa istua koneella ja käydä kuvailemassa.

Eilen saatiin ajatukset töistä nollattua, kun käytiin Mian kanssa kuuntelemassa Chisua Lutakossa. Tänään on suunnitelmissa viettää kaveriporukalla pitkästä aikaa iltaa yhdessä ja huomisen aion pyhittää pääosin vaan löhöilylle.

Kuvat: Mia Tanhuanpää

Kommentit

 • Nimetön Nimetön

  En kommentoi t. Muumi tuiskaus todella hyvä postaus, opin paljon t. herra

   0
 • Anette

  Sait haasteen mun blogissa! t. en oo viekää vastannu siihen sun antamaan.. siel se on edelleen luonnoksissa.. hups..

   0
  • Laura

   Täytyypäs käydä kurkkaamassa! 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.