VALIKKO
7.1.2016 22:53

KIRJAIMELLISESTI FROZEN

pakkanen

Niinhän se usein menee, että sitä saa mitä tilaa. Toivoin lunta ja niin sitä myös tuli, tosin naurettavan pakkasen kera. Kyllä mun mielestä 30 asteen pakkanen on jo liian kylmä ihmiselle kuin ihmiselle. Varsinkin ihmiselle, joka asustelee tällä hetkellä keskellä ei mitään. Ihmiselle, jonka keskellä-ei-mitään -kodin vesiputket jäätyy yön aikana. Ihmiselle, joka soittaa lähiseudun kaikki putkimiehet läpi kuullakseen jokaiselta ”nyt ei kyllä kerkeä” -vastauksen.

Siis piru vieköön miten hermoja raastavia nää viimeset päivät on ollut! Kaikkea on tapahtunut ja tää vesiputkien jäätyminen oli kyllä viimenen niitti. Sain kuin sainkin yhden putkimiehen mun epätoivoisen soittelun jälkeen tänne paikalle ja nyt saa taas vettä. Se onnellisuus ei vaan kauaa kestänyt, kun edellisessä postauksessakin vilahtanut rakki päätti herkutella välipalaksi mun tässäkin postauksessa näkyvät nahkahanskat. Hetken kerkesin surra, kunnes totesin etten mä voi näin pinnallinen olla. Ne oli kuitenkin vaan hanskat. Jotka oli maailman kauneimmat. Ja lämpimimmät. Ja joita ei saa enää mistään. Kuitenkin vaan hanskat.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.