VALIKKO
21.7.2016 08:00

KREIKKAAN PAKKAILUA

Kaupallinen yhteistyö: Insjö

Me matkattiin tiistaiaamuna Helsinki-Vantaalle ja siitä Kreikkaan Samokselle auringonpaisteeseen. Insjöltä tuli paketti mulle just oikeaan aikaan ja kerkesinkin hyödyntämään sitä tänne reissuun pakatessa. Mulle lähetettiin Saimaa-laukku ihanassa persikan sävyssä ja nahkainen Lenkki-avainlenkki (*tuotteet saatu), jotka kummatkin pääsi mulle tänne mukaan.

Insjö

Pakkasin Saimaa-laukun käsimatkatavaroihin ja se meni näppärästi tohon mun Longchampin laukkuun sisälle. Insjön laukut onkin tarkoitettu ”bag-in-bag”-tyylisiksi laukuiksi, joiden avulla saa näppärästi tarpeelliset tavarat vain nostettua toisesta laukusta toiseen. Tota laukkua oon käyttänyt täällä reissussa myös repun sisällä, oon ottanut ylimääräset tavarat pois ja laittanut tilalle muun muassa aurinkorasvan ja juomapullon.

Insjö
Insjö
Insjö

Mitä mä sitten pakkasin tähän sisälaukkuun mukaan? Kaikki tärkeät tavarat, joita tarvitsen lentokoneessa ja siinä tilanteessa, jos matkalaukku eksyy hetkeksi matkalla.

Tärkeimmät tavarat lentokoneeseen mennessä ovat passi, lompakko ja puhelin. Niiden lisäksi otin aurinkolasit, purkkaa, käsidesin, tärkeimmät meikit (huulirasva, meikkivoide, peitepuikko ja huuliväri), puhelimen laturin, kuulokkeet sekä kamerat. Pieni SJCAM näkyykin kuvissa ja järkkäri, jolla napsin nämä kuvat, menee myös täydellisesti tohon keskelle. Otin avaimista mukaan vain kotiavaimen ja se onkin kiinni tuossa Lenkki-nauhassa.

Mun eväät meni näppärästi tohon Loncgampin laukkuun Saimaa-laukun vierelle ja samalla kaikki tärkeät tavarat oli helposti saatavissa. Tässä bag-in-bagissa on myös ulkopuolella taskuja, joihin aika näppärästi saa esimerkiksi tuohon isoimpaan lentoliputkin taittumatta talteen.

Jos te innostuitte Insjön tuotteista, niin tilausvaiheessa käyttämällä koodia LAURAADA saatte Suomen sisällä ilmaisen postituksen elokuun loppuun saakka.

Kommentit

 • Anniina

  Kattelin näitä Jyväskylän Designtorilla, tämmönen olis kyllä kätevä! Longchampiin hukkuu pikkutavara aika hyvin 😀

   0
  • Laura

   Joo tää on aika näppärä! Ja varmaan huikea homma koululaukkuunkin, kun viime vuoden ajan mulla kulki laukussa varmaan kymmenen pientä eri pussia missä oli kaikki tarpeellinen.. 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.