VALIKKO
28.12.2015 12:04

LAURA

Täällä kirjoittelee 20-vuotias lahtelaissyntyinen tyttö. Muutin viime syksynä opiskelujeni perässä Jyväskylään ja täällä asustelen poikaystäväni kanssa pienessä söpössä kaksiossa. Tervetuloa tutustumaan elämääni uudessa kotikaupungissani.

Laura

Kommentit

 • Anette Isoaho

  Meiän poikaystävät taitaa olla hei samalla luokalla ja kavereita!! 😀 Siis tulipas stalkkeri olo mutta Facebookissa oon törmänny Oton kuviin ja muistin sut sieltä. ”Oliks Oton muijan nimi Laura?” ”Joo.” ”Onks ne Lahesta?” ”Joo, kui?” ”No ku sekin on täällä blogijutussa”. Ja just kun kirjotin tän kommentin niin Visa sano jo Otolle asiasta. CS:n kautta.. Tietenki.

   0
  • Laura

   Haha siis tiiätkö mitä! Mä tässä kans yks päivä avasin sun postauksen ja muistelin just että sun nimi kuulosti niin tutulta! Näytin Otolle sen sun postauksen ja kysyin onko tää se Villen tyttöystävä 😀 hauska sattuma!! Ja no CS se siellä pelaa taas yllättäen.. 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.