VALIKKO
3.4.2016 15:09

LAURAN HERKKUSALAATTI

herkkusalaatti

Tää salaatti on mun bravuuri, lempiruoka ja kaiken lisäks se on sairaan näppärä tehdä. Lukion lopulla söin tätä varmaan joka päivä ja helposti tollanen iso astiallinen hävis päivässä. En tiiä oliko se kovin terveellistä tai järkevää mutta minkäs sille teet kun on vaan niin hyvää. Oon tehny tätä monien kavereiden kanssa ja kaikki on tähän myös ihastunut. Tää on jopa saanut nimekseen Lauran herkkusalaatti. Jos tykkäät salaatista ja tonnikalasta niin vannon, että tuut rakastamaan tätä!

herkkusalaatti

Ennen käytin tässä salaatissa tavallista makaronia mutta nykyään tykkään käyttää penne-pastaa. Laita mieluinen määrä pastaa kiehumaan veteen ja sillä aikaa kerkeät pilkkoa salaattiainekset. Itse käytän aineksina aina jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua sekä paprikaa. Pilko mieluisan kokoisiksi ja heitä salaattikulhon pohjalle, tänä aikana pasta on varmaankin jo keittynyt ja mahdollisesti myös valutettu. Voit huuhtoa pastoja kylmällä vedellä ennen niiden lisäämistä kulhoon, jos tahdot. Lisää pastat muiden aineksien päälle ja viimeisenä kaksi tonnikalapurkkia (öljyssä olevat parempia, kuin vedessä). Valuta purkeista ensin öljyt pastojen päälle ja sen jälkeen kaavi haarukalla tonnikalat mukaan. Sekoita salaatti ja nauti parmesan-juuston ja Ceasar-salaatinkastikkeen kanssa. Kylmä Cokis kaveriksi ja taivaallinen ruokahetki on taattu!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.