VALIKKO
21.9.2016 08:00

LOUNAS HARMOONISSA

Harmooni 3

Päätettiin Mariannen kanssa vihdoin ja viimein testata Harmoonin lounas viime viikolla. Oon halunnut käydä siellä jo kauan, varsinkin kun on nähnyt ihania kuvia terassilta ja sen ihanasta fiiliksestä. No, meidän epäonneksi terassi oli jo suljettu, mutta eipä sisätilat sille varmastikaan hävinneet. Siitä mä olin hämmästynyt, että Harmooni on tosiaan ton koko rakennuksen laajuinen. Siellä on vuokrattavia tiloja ja yläkertaan kuulemma rakennetaan parhaillaan hotellihuoneita.

harmooni
harmooni 2

Ruoka oli erittäin hyvää, lounaaseen kuului alkusalaatti, pääruoka ja jälkkäri. Pääruoaksi oli joitain mereneläviä, siitä yhdestä lajikkeesta en oo edelleenkään varma mitä se oli, mutta nätisti söin kaiken. Toi on kyllä kiva, että lounaaseen kuuluu vain yksi tietty annos. Tavallisesti en olisi nimittäin valinnut tota kyseistä annosta, sillä monesti luotan ravintoloissa kuitenkin edes jonkin verran tuttuun ja turvalliseen. Annos oli kuitenkin erittäin hyvä ja ehkä nyt tulevaisuudessakin uskallan tilata uudestaan mereneläviä.

asu 1

Tästä päivästä tulossa vielä lisää kuvia asupostauksen muodossa <3

Kommentit

 • Anniina

  Harmooni pitäis kyllä käydä itsekin testaamassa, monet kerrat oon sitä miettinyt. Vaikuttaa niin viihtyisältä paikalta!

   0
  • Laura

   Kannattaa käydä! Mäkin tahdon mennä pian uudestaan 🙂

    0
 • Minna Keto

  Mulla on tämä edelleen testaamatta! Hyvä jos oli hyvää siis. 🙂

  Nyt parin viikon ajan olen päättänyt, että alan käymään lounaalla (ja pidän edes sen verran taukoa töistä…) ja testaan eri paikkoja. Testattu on Aseman Ravintola, Lutakon Nurkka (suosittelen) ja Le Qulkuri Lutakossa (suosittelen kovasti!). 🙂

   0
  • Laura

   Oli todella hyvää! Hei kiva kuulla uusista paikoista, täytyy käydä testaamassa noi sunkin suosittelemat! Monesti vaan sitä menee lounaalle samaan tuttuun ja turvalliseen paikkaan kuin ennenkin 🙁

    0
 • Ruut

  Itse kävin tuolla joskus blogijuttujen merkeissä ja tykkäsin kyllä kovasti! Ihana paikka ja voi kun Jyväskylässä olisi enemmänkin näitä vähän vanhempia rakennuksia.

   0
  • Laura

   No niimpä! Oli kyllä ihana paikka 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.