VALIKKO
2.5.2016 19:13

LUOKKARETKI RIIHIVUORELLA

Kaupallinen yhteistyö: Riihivuoren Vuokramökit

Lumitähti
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori10
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori
Riihivuori

Päätettiin meidän AMK-luokan kanssa järjestää yhteinen iltama nyt vielä ennen kuin koulu päättyy. Pian on kaikki liiketalouden perusopinnot suoritettu ja syksyllä jakaannutaan eri opintoihin eikä nähdä toisiamme enää päivittäin. Täytyy kyllä sanoa, etten olisi uskonut meidän tulevan näin läheisiksi ja hyviksi ystäviksi keskenämme. Munkin vanhemmat ja muut vuosia sitten opiskelleet ovat hehkuttaneet opiskeluvuosiaan ja pitävätkin edelleen yhteyttä vanhojen opiskelukavereiden kanssa. Jotenkin sitä ei oo vaan aiemmin osannut ymmärtää. Ei ennen kuin itse kokee sen opiskelijaelämän ja uudet kaverit sekä meiningit. Toivon, että meidänkin luokan kanssa tullaan järjestetämään vaikka vuosittain joitan tapaamisia ja pysytään muutenkin yhteydessä. Sovittiinkin, että sitten kun kaikilla on puolisot ja lapsia niin vuokrataan Riihivuoresta Lumitähti ja Iltatähti, toinen meille ja toinen perheenjäsenille..:-) Tällä hetkellä elämä tuntuu vaan jotenkin niin ihanalta. Välillä mietin kuinka erilaista kaikki olisi, jos viime syksynä olisinkin vain jäänyt Lahteen jatkamaan työntekoa.

Meistä jokainen paikalla olleista taitaakin asua kerrostalossa ja sen vuoksi haluttiinkin vuokrata jokin ulkopuolinen tila näitä juhlia varten. Kerrostaloissa täytyy varoa äänenkäytön suhteen ja hiljaisuuden tullen yleensä siirrytään baariin jatkamaan juhlia. Nyt me kuitenkin haluttiin, että kaikki pysyisi yhdessä eikä eksyisi toisistaan ihmispaljouteen. Vuokrattiin yhdeksi yöksi Lumitähti-huvila Riihivuoresta viikko ennen vappua (kuitenkin jo vähän vappufiiliksissä kesä-teemalla) ja se ylitti kyllä kaikkien odotukset. Aivan mieletön paikka! Niin kaunis ja simppeli sisustus, avarat tilat ja kaikille löytyi nukkumapaikat makkareista. Sauna lämpesi niin illalla kuin aamullakin ja jos vaan olis ollut vähän lämpimämpi sää niin ois kyllä syöty ja vietetty aikaa enemmän myös terassilla. Suosittelen Lumitähteä, jos mietitte vuokraavanne jonkin tilan reilun kymmenen hengen porukalle. Samojen omistajien Iltatähti on varmasti aivan yhtä upea ja punnitessamme eri vuokrakohteita se olikin toinen vaihtoehtomme. Tästä pääset tutkimaan Riihivuoren Vuokramökkien nettisivuja ja sieltä eri mökkivaihtoehtoja.

Varmasti pidetään luokan kanssa ainakin jonkinlainen perinne näiden tapaamisten suhteen. Nyt jo pohdittiin, jos sitä keksisi kesäksi jotain yhteistä kivaa puuhaa. Onko teillä säilynyt yhteydenpito opiskelukavereihin? Järjestättekö säännöllisesti joitain tapaamisia? Olisi kiinnostavaa kuulla!

Kommentit

 • Kiia

  Näyttääpä upealta huvilalta! Ja kuulostaa ihanalta, että teidän luokalla on noin hyvä yhteishenki 🙂 Toivon itselleni samaa, jos jokin päivä aion vielä suunnata korkeakouluun opiskelemaan.

   0
 • Anniina

  On kyllä hienon näköinen mökki! Siellä on muitakin kivoja mökkejä, oon ollu joskus siivoojana tuolla joten oon nähnyt aika monta 😀 Tuo taitaa olla uudempi kun ei ole tuttu.

  Mä opiskelen vielä, mutta mäkin toivon että yhteydenpito kavereiden kanssa säilyy 🙂 Tosin meillä ei ole mitään isoa tiivistä porukkaa, yliopistossa ehkä harvemmin syntyy sellaisia tai ainakin riippuu alasta! Harmi sinänsä 🙂 Lukiokavereiden kanssa pidän kyllä paljon yhteyttä!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.