VALIKKO
31.3.2016 09:30

MARIMEKKO X ASUN

Marimekko x Asun
Marimekko x Asun
Marimekko x Asun
Marimekko x Asun
Marimekko x Asun
Marimekko x Asun
Marimekko x Asun
Marimekko x Asun

Niinkuin jo tässä postauksessa mainitsin, käytiin pari viikkoa takaperin Marimekolla heidän ja Asun-lehden tapahtumassa. Paikalla oli päätoimittaja Ulla Koskinen ja suunnittelija Sami Ruotsalainen. Alun perin Koskisen seurana tuli olla stylisti Anna Pirkola mutta hän joutui perumaan tulonsa ja tilalle saatiin Ruotsalainen. Rakastan Samin suunnittelemia astioita, etenkin Oiva-sarjaa, joten minusta oli kiva yllätys nähdä hänet Marimekolla.

Ulla ja Sami tekivät muutaman pääsiäisaiheisen somistuksen myymälässä ja siinä ohessa keskustelivat muun muassa omista mauistaan somistaa ja suunnitella. Oli todella mukava ilta heidän parissaan ja sainkin itselleni uusia vinkkejä somistuksiin sekä tietoa mm. astioiden ja kankaiden suunnittelusta ja sen eri vaiheista. Ostin viime viikolla meille kotiin pääsiäisnarsissin ja istutin sen tuosta illasta inspiroituneena Oiva-murokulhoon. Rakastuin noihin kuvissakin näkyviin uusiin maljakoihin, niin isoihin kuin pieniinkin, ja sellaiset mun täytyykin saada. Kohtahan mulla oliskin synttärit.. Vink vink vaan poikaystävälle!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.