VALIKKO
13.7.2016 10:00

MATKAAN LÄHDEN

Kaupallinen yhteistyö: N.C.D. Production

Huomenna nimittäin pakataan auto ja suunnataan Jyväskylään Suomipop festivaalille. Oon kuullut kavereilta kivoja muistoja Suomipopeista ja oonkin odottanut innolla, että pääsisin paikan päälle näin uutena jyväskyläläisenä. Meillä Lahdessa Summer Up on sellainen tapahtuma, jossa varmaankin kaikki (ainakin nuoret) lahtelaiset ovat käyneet, tai ainakin tullut alueen lähistölle fiilistelemään. Tää Suomipop on ilmeisesti jyväskyläläisille samanlainen juttu!

Tämän vuoden Suomipop on kuulemma suurin kautta aikojen ja siellä juhlistetaankin Radio Suomipopin 15-vuotisjuhlaa. Kiva päästä just tänä vuonna katsomaan tämän festarin meininkejä.

3

Antti Tuisku, Sanni, JVG ja Elastinen on varmasti odottamisen arvoisia esityksiä. Heidät kaikki oon nähnyt kuitenkin jo ennenkin, jopa useampaan otteeseen. Mä odotan ehkä kaikista eniten Chisun esiintymistä. Oon rakastanut hänen musiikkiaan jo niin kauan, että on jo aikakin päästä kuulemaan tää upea nainen livenä! Meidän piti Oton kanssa käydä Chisun keikalla Lahdessa muttei saatukaan enää lippuja ja sittenhän hän jäikin jo tauolle. Oon niin innoissani!

Tulkaahan moikkaamaan, jos ootte kanssa tulossa nyt loppuviikosta Lutakonaukiolle! <3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.