VALIKKO
21.5.2016 09:00

MEHUBLOGGAAJA SAMUEL

Törmäsin ehkä maailman ihanimpaan Youtube-kanavaan ja en voi olla kertomatta teille siitä. Samuel on 8-vuotias mehubloggaaja, jolla ei ole vielä kovin monta videota kanavallaan. Kuitenkin jo yhden videon katottuani rakastuin täysin ja uskon, että niin myös tekin. Tästä pääsette Samuelin Mehublogin Youtube-kanavalle.

Päädyin Samuelin kanavalle Niko Saarisen kautta, kun Samuel oli pyytänyt Nikoa tekemään hänen kanssaan yhteisvideon. Reipas nuori poika. Upotan alle myös videon, jossa Samuel tekee Gigantille business-ehdotuksen 😀

Blogit ja Youtube-kanavat ovat tänä päivänä loppujen lopuksi hyvinkin pinnallisia, joten musta on vaan ihanaa löytää tälläinen rehti ja aito kanava. Samuel tekee selvästi just sitä mistä tykkää. Enkä muuten oo ainakaan ennen törmännyt mihinkään vastaavaan!

Löysin muuten myös Samuelin Facebook-sivulta Irmelin vastauksen!

”Hei Samuel! Kiitos upeasta business-ehdotuksesta ja hienosta videosta. Totta kai minulla on aikaa tavata sinut. Olen tämän viikon matkoilla, mutta ensi viikon alussa jo kotimaisemissa, joten ollaan yhteydessä maanantaina, kun olet päässyt koulusta ja sovitaan tapaaminen.”

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.