Kauppareissulla päätin ottaa mukaani pussillisen avokadoja ja vihdoin ja viimein maistaa tätä hedelmää. Monien hehkuttama herkku on mulle vielä täysin tuntematon. Mulla on päässä sellainen mielikuva, että avokadot ei oikeastaan maistu miltään ja siksi oonkin vältellyt niitä. Avokadoa oon syönyt vaan sushin välissä ja sieltä sen maku ei tosiaan tuu ainakaan esille.
Nyt haluankin teiltä kommenttia, että miten sitä avokadoa oikein kuuluu syödä. Leivän kanssa? Ihan ruokana? Kertokaa, mitä te itse oikein teette avokadoista ja miten se maistuu parhaimmalta.
Avocadot sopii kaiken kanssa! Ite syön useimmiten vähän paahdetun ruisleivän kaa ja laitan päälle vähän suolaa, pippuria ja chiliä. Avocadopasta toimii kans tosi hyvin ja tietenki guacamole. Laitan kans ihan minkä tahansa normipastan sekaan, nuudeleihin, salaattiin… Siis ihan kaikkeen. Nami nami.
0Mun lemppari on avokadoa ruisleivän päällä ja siihen vielä katkarapuja ja murskattua fetaa päälle, nam!
Ja nyt on muuten avokado-kausi niin niitä saa tosi edullisesti 🙂
0Suosittelen kokeilemaan tätä avokadopastaa, oli hyvää.
http://www.stoori.fi/kotitalosta/maista-avokadopasta/
Myös guacamole on hyvää tortillojen(varsinkin itse tehtyjen) kanssa tai ihan dippinä.
0Oon käyttäny ruisleivän päällä tai tortillojen täytteenä ja oon tehny avokadopastaa ja guacamolee ja on hyvää ☺
0Salaatissa ihan must, itekin syön myös paahdetun ruisleivän päällä eri yhdistelmien kanssa. Avokadot on aivan ihania, niihin jää koukkuun! 😀
0Mä oon ton paahdetun ruisleivän kaverina lisäks tykänny käyttää smoothieissa, vähän kauramaitoa tai maustamatonta jukurttia, avokado ja vaikka banaani, tai marjoja. Antaa sellasen kermaisen maun ja tunnun 🙂
0Kiitos kaikille vinkeistä! Menee heti kokeiluun 🙂
0