VALIKKO
2.2.2016 09:00

MOTIVAATIO VASTAAN TOTEUTUS

lauraaaaa

Heippa kaikki ja ihanaa helmikuuta! Niin se vaan eka kuukausi vuotta 2016 tupsahti menemään ja nyt viiletetään jo toista. Kohta saadaankin jo herkutella runebergintortuilla sekä laskiaispullilla ja viettää ystävänpäivän treffejä.

Blogia on pidetty jo toista kuukautta ja ideoita on pää pullollaan. Mutta kuinkas ne kaikki ideat toteuttaisi? Mua harmittaa tosi paljon, kun olis kunnon motivaatio tähän hommaan mutta yksin ei vaan kaikkea saa tehtyä. Tiedättekö sen tunteen, kun on kevyt pakkaspäivä, kello lähenee iltapäivä kahta ja auringon säteet kimaltelee lumikasoissa? Nään jo mielessäni keikkuvani kameran eessä tuolla kauniissa maisemissa, mutta kuka on kuvaajana? Usein mua harmittaa, etten pysty kloonata itseäni, sillä tiedän just eikä melkeen millaset kuvat esimerkiksi asukuvistani haluaisin. Toteutus ei nimittäin ole sama, jos ne on hätäisesti otettu kymmenen sekuntin aikana kuvaamaan pakotetun kaverin toimesta. Poikaystävän kanssa aikataulut menee niin ristiin, että aurinko on unten mailla silloin, kun meillä olis mahdollista kuvata yhdessä. Täytyykö mun hommata kameranjalka ja tehdä sen kanssa kahdenkeskeiset kuvaussessiot tuolla pihalla? Kenties ei kuitenkaan mikään järkevin vaihtoehto. Ehkä tääkin asia helpottuu, kun säät lämpenee ja kehtaa niitä kavereitakin viivyttää ulkona hetken pidempään.

Kommentit

  • Ninni

    Hei! Ihan näin randomina kommentoin mut tuli vaan mieleen kun tätä luin että jos kuvauskaveria kaipaat joku päivä ni täällä ois yks innokas! En itse blogia pidä mutta silmissäni nään itsekin myös ne täydelliset asukuvat mitä tuolla sais otettua. Mutta kun ei vaan oo kuvaaja halukkaita 😀 Mut jos kiinnostaa, ni oisin tosiaankin kiinnostunut tutustumaan vaikkapa uuteen ihmiseen, jos vaikka saiskin sit niitä asukuviakin!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.