VALIKKO
3.10.2016 08:00

MULLA ON HYVÄ NÄIN

Tällä hetkellä tuntuu, että mun elämässä puhaltaa täysin uudet raikkaat tuulet. Sanoinkin kaverille, että mun tän hetken elämä tuntuu sellaselta ”chill”-ajalta.

Kaikki on hyvin. Ihana perhe, ihanat ystävät, ihana Jyväskylä, ihana koti, ihana koulu, ihana työ. Mitä sitä ihminen voi muuta toivoa?

04

Tuntuu, että tällä hetkellä mun ympärillä on vain sellasia ihmisiä, jotka luo mulle hyvää mieltä. Oon päättänyt sulkea kaikki negatiiviset ja raskaat henkilöt ja asiat pois mun arjesta. Oon saanut tilalle sellasia ihmisiä, joiden kanssa klikkaa niin hyvin, että voisin viettää päivän jokaisen tunnin heidän kanssaan.

Pitkästä aikaa mulla on suurin osa niitä päiviä, kun oon vaan iloinen. Tuntuu, että ympärillä on vaan niin paljon rakkautta kaikkea kohtaan, ettei sitä varmaan pystyisi edes olla surullinen. Tai ainakaan mikään pieni suru ei pystyisi horjuttamaan tätä onnen määrää.

01

Mietin mun tän hetken elämäntilannetta ja en voi muuta kuin hymyillä.

Kuvat: Essi Laaksonen

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.