VALIKKO
17.5.2016 09:00

MUMFORD & SONS

Mumford & SonsÄitienpäivälauantaina päästiin vihdoin ja viimein Mumford & Sonsin keikalle. On ne vaan kyllä niin taitavia. Toi oli valehtelematta varmaankin paras keikka, jolla oon ollu. Olis kyllä ihan huikeeta nähä tollanen keikka vaikka jossain kesäfestareilla. Toivotaan, että pojat tulis tänne Suomeen vielä toistekin.

Täällä blogin puolella on ollut aika hiljaista ja sille on ihan hyvä syy. Otto lähti nimittäin jo Lahteen ja mä jäin yksin Jyväskylään ja tietenkin tulin just nyt kipeeks kun oon täällä ypöyksin. Otto siis tartutti muhun tän ällöttävän flunssan ja jätti mut yksin siitä kärsimään. On ollut kyllä kunnon isku vasten kasvoja tottua asumaan yksin varsinkin nyt kun ei jaksais tehdä yhtään mitään, mutta on vaan pakko, koska ei oo ketään kuka tekis sun puolesta. Oon siis viimeisetkin energiat käyttäny ruoan tekemiseen ja yrittänyt lukea viimeisiin tentteihin, joten tänne kirjotteleminen on jäänyt vähän vähemmälle. Toivotaan, että tästä kuitenkin paranen pikimmiten ja pääsen postailemaan jemmassa olevia kuvia.

Yrittäkäähän te pysyä terveinä!<3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.