VALIKKO
26.4.2016 10:11

MUOTIHUUTO

Kaupallinen yhteistyö: Muotihuuto

Nyt kevätsiivousta tehdessäni on löytynyt vaikka ja mitä käyttämättömiä vaatteita. Muutaman kerran oon aiemmin laittanut vaatteita myyntiin Facebookin kirppiksille mutta oon todennut sen vievän enemmän hermoja kuin tuovan tuottoa. AV ja YV taitaa monelle nettikirppiksiä käyttäneelle tuttuja ja kuvia päällä pyydetään joka tuutista. Sitten kun on sovittu tulevasta vaihdosta ja yritetään saada ostajaa kiinni niin A. hän ei enää haluakkaan tuotetta tai B. hänestä ei kuulu enää pihaustakaan. Hiljaa mielessäni oon pohtinut, kumpa olisi joku järkevämpi vaihtoehto tähän nettikirppistelyyn.

Noh, nytpä sellainen on julkaistu!

Muotihuuto

Nimittäin Muotihuuto.fi-sivusto on tällainen netissä toimiva kirppis ja siellä vältytään helposti noilta edellämainituilta ongelmilta. Se tuo enemmän mieleen ihan tavallisen verkkokaupan kuin kirpputorin. Halutessasihan voit myös jakaa omia myynti-ilmoituksia Facebookin kirppisryhmissä, jolloin se tavoittaa myös sen saman kohderyhmän kuin jos lisäisit tuotteita pelkästään FB-ryhmiin. Tällä tavoin vältyt niiltä ikäviltä seikoilta mutta saat kuitenkin näkyvyyttä siellä tuotteillesi.

Oman kaupan luominen sekä myynti-ilmoitusten jättäminen on helppoa. Ensin luot itsellesi tilin Muotihuudon sivuille tästä ja sen jälkeen pääset käsiksi omaan kauppaasi. Omalta asiakassivulta löydät kohdan MyStore, jossa pystyt avaamaan oman kaupan ja kauppaan voit lisätä omia myytäviä tuotteitasi. Oman MyStoren saat muokattua sen näköiseksi kuin tahdot lisäämällä mieluisan logon, kansikuvan, sekä tietoja juuri siitä sun omasta kaupasta. MyStore-tilauksia on erilaisia ja S-tilaus on täysin ilmainen. Jos tahdot kuitenkin maksaa hiukan kaupastasi niin saat sen avulla jätettyä kauppaasi enemmän ilmoituksia. Muiden MyStoreja pääset tutkimaan Muotihuudon sivujen yläosasta ”Kaupat”-välilehdeltä.

Muotihuuto

Myynti-ilmoituksen jättäminen on helppoa ja siihen ei tarvita edes omaa MyStorea, pelkkä Muotihuutoon rekisteröityminen riittää. Klikkaamalla Jätä ilmoitus -kohtaa sivuston yläosasta pääset täyttämään tarvittavat tiedot myynti-ilmoituksen luomista varten. Voit asettaa tuotteesi huutokaupattavaksi tai voit asettaa niille hinnat, joilla ostajat saavat ne klikattua ostoskoriinsa heti. Voit myös päättää sallitko tuotteen noudon vai vain postituksen. Täytät ilmoituksessa vaadittavat kohdat, lisäät kuvat ja jätät ilmoituksen. Muotihuudon näppärät kuvanmuokkaajat muokkaavat tuotekuvaasi valkoisen taustan ja ilmoitus julkaistaan sen jälkeen omassa kaupassasi. Helppoa kuin mikä! Pystyt myös luomaan itsellesi talteen ”pohjan”, johon voit rakentaa aina uuden ilmoituksen. Löydät sen omalta asiakassivultasi Myyjän työkalut-kohdasta.

Mun Laura Adalmiina -kauppaan pääset tästä. Sain sinne lisäiltyä osan tarpeettomista vaatteistani. Käykää kurkkaamassa ja luokaa ihmeessä itsellenne omia myynti-ilmoituksia ja omat MyStoret. Varmasti jokaisella tuppaa olemaan niitä hyväkuntoisia käyttämättömiä vaatteita, joita ei viittis suoraan kierrätyspisteisiinkään viedä.

Mua kiinnostais tietää, miten sä kierrätät vaatteita? Vietkö käyttämättömät vaatteesi kirpputorille vai kenties lahjoitatko ne jonnekin?

 

Kommentit

 • Anniina

  Tää kuulostaa ihan kiinnostavalta 🙂 Mulla olis kans pino omia vaatteita ja iso läjä poikaystävän vaatteita menossa kierrätykseen, mutta oon miettinyt mikä olis näppärin tapa. On se postittaminenkin aika ärsyttävää! Ja noiden miesten vaatteiden kohdalla on vähän sitä, ettei niitä hirveesti taideta ostaa käytettyinä…

   0
  • Laura

   Mä oon kanssa miettiny poikaystävän vaatteiden kohtaloa. Itsepalvelukirppiksiltä niitä on kyllä ostettu jonkun verran ja ainakin tuolla JYVÄSKYLÄ KIRPPIS -ryhmässä Facebookissa jonkun verran liikkuu miestenkin vaatteita. Ehkä pitäis nyt vaan testata!

   Ja joo, tota postittamista itekin mietin. Mutta sitten tajusin, että tossa meillä on korttelin päässä R-kioski ja laitoinkin mun ilmoituksiin, että tuotteet toimitetaan Ärräpakettina. Ei oo kummonen vaiva kun joka päivä sen Ärrän ohi kuitenkin kävelen 🙂

    0
 • Nimetön Noora

  Kuullostaapas hyvältä keksinnöltä! Pitää käydä tutustumassa tohon sivustoon 🙂

  Mä kierrätän vaatteita just Facebookissa kirppisryhmissä ja niitä mitä en saa siellä myytyä niin vien H&M keräykseen.

   0
  • Laura

   Kannattaa käydä! 🙂 Mä vien yleensä kanssa H&M:lle kaikki joita en edes myy kirppiksellä tai joita en saa myytyä.

    0
 • Kia

  Muotihuuto sivustolla ilmoituksen jättäminen on ilmaista, mutta myyminen ei. Muotihuuto nappaa kauppasummasta sisältäen postikulut 5,9%:n suuruisen välityspalkkion. Ostajana on lisäksi hämmentävää, kun myyjän yhteystietoja ei välitetä ostajalle vaan sähköpostiin tulee vain tilausvahvistus ja kaupan loppuun saattaminen on täysin sen varassa koska myyjä sattuu lukemaan sähköpostinsa.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.