VALIKKO
5.4.2016 11:50

NYX SAAPUU SUOMEEN

Iik! Nyt oon innoissani. Kaveri oli bongannut eilen Erikan blogista uutisen, että NYX-meikit saapuvat vihdoin ja viimein Suomeen. Ollaan kuolailtu monesti heidän tuotteitaan ja kaveri onkin tilannut netistä jo muutamia tuotteita.

Itse innostuin viimeistään siinä vaiheessa kun huomasin NYX:in mattaiset huulivärit, jotka muistuttaa aika lailla Kylie Lip Kit -tuotteita. Kylien huulimeikkejä oon himoinnut niiden julkistamisesta asti. Muutaman kerran oon niitä yrittänyt metsästää mutta ilman tulosta, ne nimittäin myydään joka kerta loppuun muutamissa minuuteissa. NYX:in vastaavat tuotteet on siis ollut helpommin saatavilla ja nyt kun niitä alkaa tupsahdella Suomen eri Sokkareihin niin pakko on käydä niitä tutkimassa. En kyllä tiedä kuinka laajasti tuotteita tulee Sokkareihin myyntiin mutta toivotaan, että ainakin joitain Matte Lip Cream -huulivärejä sieltä löytyis.

nyxmeikit

Kuvat täältä

Alla päivämäärät, jolloin NYX:in tuotteet saapuvat kyseisiin kaupunkeihin.

8.4. Sokos – Helsinki, Tampere, Lahti ja Kuopio
14.4. Sokos – Oulu
15.4. Sokos – Turku, Jyväskylä, Joensuu, Helsingin Kaari, Pori ja Raisio
15.4. Emotion – Hämeenlinnan Goodman, Helsingin Hakaniemi ja Espoon Sello

Kommentit

 • Reetta

  Oijoi! Ihan mahtavaa! Mä oon jo jonkun aikaa kuolannut noita mattahuulivärejä, joten toivotaan, että niitä tulee myyntin..

   0
  • Laura

   No toivotaan!! Saattais lähteä nimittäin useampikin mukaan.. 🙂

    0
 • Nimetön Aino

  Kuulemma nuo Matte Lip Creamit ei kuivu niin kun Lip Kitit kuivuu aivan mataks vaan liikkuu huulilla. Ja Lip Kittejä vastaavia nestemäisiä huulipunia saa kyllä Euroopasta monilta eri brändeiltä tilattua helposti Suomeen 🙂 mutta innolla kyllä odotan että NYX tulee munkin lähimmälle Sokkarille ja aion nuo Matte Lip Creamitkin varmasti testata!

   0
  • Laura

   Joo huomasin kanssa! Kävin ostamassa yhden Cannes-sävyssä. Osaatko sanoa mitkä muut olis vastaavia? 🙂

    0
 • Nimetön Henna

  Ainakin Colourpop myy aivan vastaavanlaisia tuotteita edullisemmin. Itse tilasin koko k ja posie k ja en olis uskonu laadun olevan niin hyvä jos vertaa esim. Nyxin liquid matte-puniin. Laadussa ja etenkin pysyvyydessä on huima ero.

   0
  • Laura

   Ei vitsit! Mä haluan kyllä kanssa tilata vielä joku päivä niitä Lip Kitejä 🙂 Mitä tykkäsit noista väreistä mitä ostit, vastasko sun mielestä odotuksia?

    0
 • Nimetön udemy coupons

  I like your post this is awesome

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.